Köszi fiúk! Megpróbálom összeszedni magam és figyelni, hogy mikor érdemes újra vásárolni.
Törölt felhasználó2010. 03. 05. 13:20
Nem lenne semmi baj Lőfikusszal, ha mondjuk napont idejönne és kihírdetné a hosszú távú longtrendet.
Rendben, OK ez a véleménye...
A gond az, hogy nem ezt teszi, hanem viszonylag gyakran "holnap"-ra nyilatkoztat ki megfellebezhetetlenül dolgokat ami általában nem jön be neki, és ezen meg ugyan hadd röhögjünk már, hiszen élő ember nem tudhatja BIZTOSRA mi lesz másnap.....
Nyilvánvaló.
Aki csak ész nélkül az egyes pozíciónyitási felszólításokat "megteszi" (és nem a saját stratégiáját követi) az meg is érdemli, ha bukik.
Másrészről én úgy gondolom, hogy bár a trend él, de járunk néha olyan szinteken is, ahol rezeg a léc egy korrekció irányába. Egy esetleges trendfordulás alját meg nem lenne túl egyszerű megjósolni.
Jönnek az adatok, kell-e aggódnunk?
2010.03.05 09:39
Megosztás
A zord időjárás miatt februárban valószínűleg újabb tízezrek kerültek utcára az USA-ban. A Bloomberg által megkérdezett elemzők szerint a foglalkoztatottak száma 68 ezerrel csökkent, a munkanélküliségi ráta pedig 9.7 százalékról 9.8 százalékra nőtt.
az adatokban az az érdekes, hogy mostanában mindent a hóviharra fognak rá. Persze az nem fontos, hogy a legnagyobb és legnépesebb államokban (Kalifornia, Texas, Florida) nem is esik a hó....
Hát az a csatorna nagyon széles lehet már, mivel annak az emelkedő csatinak lőttek minden időtávon...5 hónapja oldalazik minden. A trend jelenleg oldalazás. Persze szerintem....:)
Komoly szakirodalom az élet és a tapasztalat.... :)
Amúgy az indikátorokat figyelem+híreket+rajzolgatok relatime portfolios.
Eddig közepes sikerrel.
OTP-t szoktam leginkább. Néha mol és mtel.
Most épp benne csücsülök egy mai shortba 5875-ről. De nem igazán akar....LEEEEEEEEEEEE
Többnyire longolok, de ezt nem akartam kihagyni, hát rá is ba...tam.
OTP részvényesek ide!