azt tudtad hogy a világ nem végtelen ? az ugyanis lehetetlen . csak ha isten új bolygót teremtene mindég , akkor nem tudnád elérni a végét . csak ha gyorsabban teremtene mint valaki futva a végére érne , végtelen akkor lenne . de mivel a hatodik időszakról azt írta , azon megnyugodott , többet nem teremtett se bokrot se egy árva napot . ezért logikus hogy ahol a teremtést befejezte ott van a világegyetem vége . pszt ! ez köztünk maradjon ! ezért a nobel díjam majd megkapom .
Ebben van némi irónia? Tényleg nem értelek, most az a baj, hogy nem káromkodtam?
Amúgy tényleg nem kötekedni akartam veled. Ha van valami indokod, említsd meg, és ha logikusnak, és helyénvalónak látom, akkor elfogadom. Nekem nem esik nehezemre beismerni, ha tévedek.
Mindenesetre én nem kötekedésből, vagy bántásból kérdeztelek, nincs 27000 nickem, csak akartam tudni, hogy miért látod így. Végül is ez egy fórum, ahol ilyen dolgokról kéne beszélni:), nem szitkozódni, és 27000 nick mögül beszélni, mint ahogy azt pl. pentakoi teszi.
OTP részvényesek ide!