"BullishVik ,kérlek magyarázd el, hogy mivel indokolod az a kérdésed?"
Ezt maga miért kérdezi? Mondja, ezt maga most miért is kérdezi? (Hír TV reklámbetét, a volt miniszter, elfelejtettem, kicsoda)
Jó vagy Bandykám, a kérdező indokoljon, így kell csírájában elfojtani dolgokat, így tanítják a vezetőképzőkben.
Ha már szóba kerültem, a forrás André Kosztolany: Mesterfokon a pénzről. Részletesen nem idézhetem a szerzői jog miatt, de oldalszámot szívesen megadok, ne kelljen annyit lapozgatni.
Zuhé? Vágjuk.
most erre mit mondhatok ? a tőzsdéhez még csak nem is konyítok . de mivel szereted az állatot , estére a 12 majom film neked javallott . előtte a dvdextra kritika itt is ajánlott . nehogy félre értsd a sok "majmot " .
BullishVik ,kérlek magyarázd el, hogy mivel indokolod az a kérdésed?
Természetesen mindenkinek van szeme ahhoz hogy lássa azokat a folyamatokat melyeket pangit barátunk emleget a mesterséges környezetről , senki sem vak!!! Meg tudlak nyugtatni ÉN sem!Azért tisztában vagyok az alapok alapjával!
Azt még mindig nem értem hogy mi az oka annak hogy néhányan 27000 nickkel regelnek be ide és szétcseszik a topikot az ilyen nem is tudom milyen fazonok!Csak miattunk maradjunk a rendnél : ZUHÉ :)
Ugye vágod!
omegaz is komolyan veszi őket bár remélem csak hüléskedik vele!
BullishVik ,kérlek magyarázd el, hogy mivel indokolod az a kérdésed?
Természetesen mindenkinek van szeme ahhoz hogy lássa azokat a folyamatokat melyeket pangit barátunk emleget a mesterséges környezetről , senki sem vak!!! Meg tudlak nyugtatni ÉN sem!Azért tisztában vagyok az alapok alapjával!
Azt még mindig nem értem hogy mi az oka annak hogy néhányan 27000 nickkel regelnek be ide és szétcseszik a topikot az ilyen nem is tudom milyen fazonok!Csak miattunk maradjunk a rendnél : ZUHÉ :)
Ugye vágod!
omegaz is komolyan veszi őket bár remélem csak hüléskedik vele!
OTP részvényesek ide!