amerikaban ezek a hullamok azt jelzik hogy minden meghuzast arra hasznalnak ki hogy beleadjanak
kerdes hogy csak profit realizalok vagy boritanak is kicsit hosszabb tavu shortra... majd elvalik
mindenestre ma ismet erintette amerika a piros vonalat... a 2007 ota tarto lejtmenet hajszalpontosan ma erte el a max csucsat...
ha most nem fordul le akkor lehet bullos meg fel evig talan siman
Azért azt figyelitek, hogy amerika mikor kezdett el esni? Hajszál pontosan 16-30-kor!!!
Igen, ők megint megcsinálták, nem úgy mint az MSZP :)
Jól be is szívtam volna 630 as shortom ha nem zárom 552-őn.
Mindegy erre jó a határidő, ahogy tegnap este írtam, ma picit ráadtam még, és baromira nem izgulok miatta, mert felfelé csúszik az út, lefelé meg mélyen van ám a parkoló és nincs korlát az út mellett :)
veletlen felhuzas volt ez a g20 hiszteria kedveert...
majd lecseng... hosszabb tavon szerintem nem lesz olyan nagy szerepe de hat majd kiderul par nap mulva
itthon kicsit zuros a hangulat az otp gyj miatt de szerintem annak is tul nagy feneket keritenek
mindenki lelkesen var ra de ugyse lesz semmi extra
kicsit visszavonultam a hatis topicba
tudod fellelegezni nemi intellektualis kornyezetben
mondjuk oda sem sokat irtam
meg most beneztem ide
mi volt a mult heten? hogy hogy nem mobiusszal indul minden fejlec?? :)
Rendkívüli tájékoztatás
Az OTP Bank Nyrt. a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek megfelelően az
alábbiakban teszi közzé, hogy a Fővárosi Bíróságon a Nitrogénművek Vegyipari Zrt.
felperes 25.247.527.000,- Ft pertárgyértékű kártérítés iránti pert kezdeményezett az
OTP Bank Nyrt. alperes ellen. Az OTP Bank Nyrt. álláspontja szerint a kereseti
követelés teljes mértékben megalapozatlan és a bírósági eljárás során
dokumentumokkal fogja bizonyítani a perindítás alaptalanságát.
Budapest, 2009. november 10.
OTP Bank Nyrt.
OK
Stoppot ellenálás felé de Én nem látok még péntekig az valószínű szün nap lesz nekem!
Viszont milyen komoly hogy a hétfőit nem dobtam a kukába!Pedig azt a hóhérnak szántam!Na ennyi!
De még bármi lehet!
OK
Stoppot ellenálás felé de Én nem látok még péntekig az valószínű szün nap lesz nekem!
Viszont milyen komoly hogy a hétfőit nem dobtam a kukába!Pedig azt a hóhérnak szántam!Na ennyi!
De még bármi lehet!
OK
De még bármi lehet!
OTP részvényesek ide!