Ha az MSZP a várható választási kudarcuk miatt kihátrál az adócsomag megszavazásából, akkor negatív hatással lesz. A közvéleménykutatások alapján alacsony részvétel mellett a Fidesz 80% feletti! győzelmet arat, az MSZP 12-14%-t kap majd, a többi a Jobbiké lesz. Ez megrémítheti az MSZP-s képviselőket annyira, hogy ne szavazzák meg az adócsomagot, ami nagyon negativ kihatásal járhat a forintra és a magyar részvényekre is.
Off
Én tényekről írtam, és nem személyeskedtem. Előítéletes gondolkodással szemben persze ritkán érdemes érvelni.
De nem értem, kit és miért nevezel Te "agyatlan magyarkodónak"? És mi az, hogy "ha zsidózna"? És mi az, hogy védelmükre kelnék-e, meg hogy tartasz tőle, hogy nem? A "kis történészem"-ről már nem is beszélve.
Szerinted rendjén van ez a hangnem, amit megengedsz magadnak?
Bocs az offolásért, kereskedési időben. Befejeztem.
on
Kösziiiii.
Akkor látom, a Peti féle ok neki de a Portfolioé is.
Napizni akarok vele és van elképzelésem mit nézzek, indikáljak.
De aszem ez inkább excelben lesz nekem, mert nincs olyan indikátor amit én néznék, vagy ha van még nem találtam meg.
Persze a legjobb lenne ha a holnapi adatokat nyomnám be de hát .......
;<))
Vajon hatással lesz a vasárnapi választás a tözsdére? Ha igen, ki mit mondd, milyen irányba mozdíthatja? A választás eredményét azt ugye előre lehet sejteni...
nap elején, amikor láttam, hogy 3500 alatt van és a futik jól állnak, longot nyitottam 3480-on. Át is vitte a 3510-et, ekkor betettem a stopot 3499-re. Felment 3535-ig, én 3580-ig vártam. Gondoltam azért emelem a stopot 3505-re, ami egy leszúrásban teljesült.
Aztán a futik emelkedtek, az OTP maradt 3525-ön, erre ott shortot nyitottam. Lement 3480-ig. Ott vissza akartam venni, de elkezdett emelkedni és végül 3503-on zártam.
én is ebrokival kezdtem,de elegem lett belőlük.shortolni nem lehetett náluk sokáig,meg állandóan lefagyott,ha megindult a forgalom.aztán átmentem erstehez,meg kbc-hez.erste a shortot csak záróban zárja.longot elméletileg átviszi másnapra.legalábbis mikor tőkeáttétel voltam longban,azt nem zárta le,hanem azt hiszem,kamatot számol.a shortot viszont zárja nap végén.ill hallottam olyanról ,hogy ha felhívod a brokit,akkor át lehet vinni másnapra is.
OTP részvényesek ide!