szerinted a bajnai kormány ettől az EP választási eredménytől lemond, én azt mondom nem kihúzzák ezek jövő áprilisig vagy max talán az ősszel esetleg, de ez egy nagy játék ők elviszik a megszorítosdi balhét aztán jöhet egy újabb mszp-s kisebbségi kormány aki osztogatni kezd a szavazatokért
Pedig ha 3700 felet kiszórtad volna, most majdnem 200 pontnyi kp-d lenne és ugyanannyi részvényed vagy még több részvényed. Ez nem kapzsiság csak egy kis realizálás.
Nehéz ez persze., de én pl 3620-on kiszórtam 80%-ot, kicsit elhamarkodva nem a tetőn
De nem baj, majd visszaveszem ha úgy látom érdemes. Még nem érzem és látom úgy, hogy érdemes lenne.
Lehet, hogy drágábban veszem vissza, ha olyan lesz a trend, bár nem valószínű.
Arról nem is beszélve, hogy saját részvényt a legkevésbé kockázatos dolog megshortolni. Ha nem jön be, akkor mi van? Max 50-100 ponttal kevesebb a nyerés a végén, majd egyszer sokára, ha meg bejön, akkor máris ott a kp a kezedben és ugyanannyi részvényed van.
Valahogy már 3600 felett is erőtlen volt a részvény, bár ugrott még egyet az kétségtelen.
Hát akkor elkellene döntened hogy pénzt szeretnél keresni magadnak, vagy pénzt szeretnél keresni a brókerednek.Mert ha ki be ugrálsz abbol csak a brókered keresi degeszre magát.Mit gondolsz mért találták ki a napon belűli kereskedést :azért hogy a brókerenek minél több jutalék fusson be a ötésekből.
Koléga a tegnapi eggyik cikből ollóztam ki,csak azoknak akik örök pessszimisták....."A bika piacok korai fázisában a legtöbb befektető a partvonalon marad, prekoncepciói vannak arról, hogy a piac lefelé fog tovább menni. Ne dőljünk be! Természetesen lehet, hogy igazuk van, de ha a történelem ismétli önmagát, akkor a medve piac során súlyosan sérült befektetők tőkéjük egy töredékét sem fogják részvénybe fektetni, csak akkor, amikor már újra túl késő van ehhez..... És persze ne gondolja senki hogy nem lessz korrekció ,de az valószinűleg arra lesz jó hogy be lehessen vásárolni ,hisz a ternd egyértelműen felfelé hosszú távon.
szerintem egyertelmu hogy a valasztasokra jatszanak ra
eros bizonytalansag johet ha ahogy mindenki varja a bajnai kabinet is bukik
akkor most megint lehet majd iparilag shortolni es szerintem erre keszulnek
a richter mai kitorese kisse meglepett de aztan eszhez tert
ma reggel ujabb shortot akartam nyitni meg pluszban a tegnapihoz de az erste reggel behalt
mar ment is nekik az email hogy kovetelem az elmaradt nyereseget vagy 5 kontraktust a megjelolt beszerzesi aron :)
kulonben tenyleg megyek pszafhez
ha ugy adodik hogy menni kell akkor varom a tobbiek jelentkezeset is es akkor bedontjuk az erstet csak elobb shortoljuk meg odakint :)
OTP részvényesek ide!