nem a fenét...ugyanez volt múltkor....emlékezzetek vissza, csak akkor még lementünk 3480 környékére, a záró akkor 3540 volt, másnap pedig 3620on nyitott....
Nos 6,08 adtam egy short zártást amit az e broker rendszere viszavontnak vet és betet nekem egy 4023 as zárot ami nonsznet mintha én adtam volna meg egy 3560 as short zárásának. halot már valaki ilnyet felhivon ökt a srác anyit mond továbitj a technikusoknak azt majd visszairnak.
Pénteken a kb. 500k db beöntését követően csupán a magyar OTC-n, azon melegében vettek 400-valahány tízezer db papírt, az öntéssel beszakított záróárnál magasabb árfolyamon.
Úgy tűnik érdekes lehet: ma mit játszanak, hiszen most rosszabb a HUF.
a 3700asomat kidobta a stopom 3570en,pedig el kellett volna adnom meg du 3600 felett,de aza ahuyle remeny..es 3570rol beshortoltam 3510ig.szoval olyan mintha 3640en tudtam volna eladni,iygis buko amai nap..
Hát aztmondták, a TA-asok, hogy 3500 és 3700 között sávozunk.. lehet hosszabb távra lesz tartva a pakkom.... nem baj nem full tőkével vettem. Holnap még veszek 3300 körül is, ha lemennénk érte.
OTP részvényesek ide!