nagyon koszi..hat minden piros sajnos..de hatha a tegnapi usa adat jobban el bennunk..
most kulonosen izgulok,mert f10-10ig tudok ittlenni.gondolkodom a stopon,de alt-ban kiut.ha meg nem teszek,tenyleg ma lesz a korrekcio.persze full penzzel vagyok benne, es nem szeretem a felezest..
Látom poziba vagy :) , sokszor elvakítja az embert a pozíciója , én tuti ennyiért nem veszek OTP -t ha megbánom akkro megfogom, de fogok én még bőven 3K alatt kapni 2xxx -t ebbe biztos vagyok :)
5-én mikor a forint a 282-őt kostolgatta volt az oti legközelebb a 3100-hoz, azóta pedig javult tengerentúl a helyzet
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 08:40
Van valami előjel, hun nyithatnak?
Betárazva a kanyim.
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 08:40
SZiasztok!
Egon következetes maradt, ez tetszik. Mégsem szeretném, ha betűről-betűre igaza lenne (a lényeget illetően egyébként az lesz). 3200 körülig kússzon már el ez a sajtpapír, onnan a pozimból nyugodtabban sasolnám a fejleményeket.
...ma mis megyünk fel...az oti is követni fogja az eu.bankszektort...akár 10%..is lehet az emelkedés,mert sokan most fognak újra beszállni....s ha nem lesz nemzetközi bankellenes hangulat...up.....
mert bank volt,van s lesz...meg csányi bátyánk és a többi nagykutya sem szeretne vagyona harmadában megőszülni....
stooq futi linket atdobnatok?
az abrabol az jon le,h. akkor meg eloszor lesz 3200 es utana korrekcio.vagy a 3100 as 2xi felpattanas az elliot areszet teljesitette?
ezek a veteli ajanlatok nem tul magasak.
OTP részvényesek ide!