bizony mondom néked, nap végén újra ki fogom számoltatni, nekem úgy emlékszem óráson elég fos eredményt hozott, különben miért dobtam volna ki (?) magam sem értem, de menézem ;I
mi lesz ebbol?
kulfoldon minden jol megy. mondjuk az oti erosen tulhajrazza az EU bankszektort, de ez sztem most kevesse lenyeges.
Az azert sokat elmond a papir "erejerol", hogy emelkedesre mindossze nyitoban kepes gap formajaban, es a nap tovabbi reszeben gyakorlatilag haldoklik.
megvallom oszinten en ezen a mai gapupon is nagyon meglepodtem
valszeg ez van, ezen már én is gondolkoztam, ezért "félek" egy 4500-ös OTP-től, nap mint nap megyünk résekkel felfelé 34%-inen, hihetetlenül hanzik (és terméseztesen nem erre számítok) de ez 2 nap alatt is meglehet - tehát nekem senki ne mondja hogy ettől messze vagyunk; kiderül, hogy nincs gáz, 2 perc alatt visszakuszunk a 4500-ös zónába, ami még mindíg jóval a 6000-os alatt van; ettöl parázom a legjobban, majd 4500-nél eltotyogunk a 4000-4500-ös sávban és mindenki elmegy nyaralni, jólakottan, mi meg itt pörgünk, hogy várjuk a 3200-öt, és közben tömjük a brokikat (persze hogy online, hiszen ők is éppen nyaralnak valahol)
ui.: remélem ezzel elnyerem a nap legpesszimistább írása címet
Szerintem az a legérdekesebb az egészben, hogy amikor múlthéten az USA GDP esett -6.1% -ot , eldöntötték, hogy vége a válságnak. Kitört az eufória. Ha tényleg vége akkor csak fél évig tartott és ez csak válságocska volt nagy pánikkal.
OTP részvényesek ide!