Ezzel a stop lossal én is így jártam pénteken. Hát ki tudja mi a jobb. Ha nem ér rá az embber itt ülni, talán még is az, hogy van egy stop.
Kezdő vagyok, de a hétvégén csináltam technikai elemzést. E szerint hosszútávon még mindig a csökkenő trenben van a részvény, amelynek az ellenállása 3200 talán. Hát most ezt várom. :) Akkor éri el a csat. felsőszélét, és onnan elindul vissza, semmi ok a kitörésre. szvsz.
Jó meglátás! :-)
De a kérdést azért tettem fel, mert valamit nem értek. Ha tdt-ben adtam meg a megbízást vétel-eladás, akkor miért úgy számolta el mint a normál ügyletet!?
hat azt mindenki tudja h. lesz,szoval ez nem nagy info..csak kerdes mikor..
most egy kicsit megallt az emelkedes,de ez kicsit termeszetes is lehet,mivel mult heten is oldalazott ressel nyitas felrol 2860on es vissza is esett kicsit.de aztan visszajott.hatha du. usa nyitaskor ujra belelendul..
de ha pont ma nem teszek stoppot,mivel lehet h. holnap meg magasan nyit megint,akkor lehet h. megiscsak holnap indul a visszateszt es megszivom..nehez kerdes..
na mar 1932 mire ez t megirtam..
Hallod, ha rámhallgatsz, csakis tdt-ben nyomod, szigorúan full-tőkeáttéttel, ha igy csinálod, jó esélyed van rá, hogy pár nap alatt kitömöd a brokit, és jó sok tapsztalattal és üres zsebbel elhagyod a parkettet; ennyi; látod vannak akik 10-15 éve foglalkoznak vele, de ha ügyes vagy 10-15 nap alatt kicsinálod magad, és kereshetsz valami értelmesebb dologot(szvsz, ma jó hangulatom van)
Azt jelenti.
Javaslom, hogy hasznald a googlet, keress valamint tozsdevel kapcsolatos fogalmi ismertetoket, olvass valamilyen szakirodalmat, mert csufos vege lehet, ha az alapfogalmakat is a forumokon probalod megtudni.
Meg aztan egy Wall Street nicket viselo forumozotol ilyen kerdes elegge ciki is. :-)
OTP részvényesek ide!