Április 29-én akinél van azé az osztalék.
Május 7.-én írják jóvá.
Ehhez 24.-én meg kell venni, mert + 3 munkanap
mire a megevtt papírt teljesítik a számládon
(a fentieket a google-ből 4 másodperc alatt szedtem ki)
a jelzés szerint van rá esély.
de most bízom,hogy inkább felmenet lesz.
fél 3fele el kell mennem,nem tudok itt lenni,amikor az amcsik esetleg irányt mutatnának,
és ráadásul,megint át kell vinnem holnapra,sőt jövő hétre:(
mert nem leszek gépközelben
Nem akarnék beleokoskodni ebbe a DT v normál kereskedős dologba,de tudomásom szerint (ha a számla kezelő pénzintézet engedi) 3 dologról beszélhetünk: normál kereskedés,day-trade (DT)és technikai day-trade (TDT)
Van köztük bőven különbség de nem az,h a DT-t nap végén automatán zárja a számlavezető intézet.
A TDT az amit auto zár 16 óra környékén minden intézmény,a DT-et átviheted a következő napra és a normált is (ugye)...
(és általában már a tréd kezdetén ki kéne válogatni,h melyik fajta módban kereskedsz..)
Veszel OTP - Long
..nap végén nem emelkedik annyit, amiért úgy döntenél, hogy elad, vagy holnapi naptól emelkedést vársz.
Nap végén nem adod el. - (shortnál feltehetőleg kényszer likvidálás történne)
..és a napi díjadból napon túli díj lesz.
KBC Equitas
Ajánlat adás díjtalan
Kötesi jutalék, alacsony jutalék
(0,15-0,25%, de min. 150Ft)
Kevés szoftver gond.
A 15 perces adat gratis.
A real time havi 2400 Ft
drága nyámnyila! szerinted aki leírja a véleményét, az mind bölcs? ja, értem, csak cinizmus volt!
jó sok értelme van ennek a kérdésnek így egyébként. a másik hsz-em utolsó mondata miatt is egyrészt, meg honnét tudjam, ki mikortól van benne, és különben is eszem ágában sincs tanácsokat osztogatni, ne haragudj! :)
ja, értem. mondjuk online nélkül nehezebb, az biztos. volt egy időszak, amikor nem tudtam napi szinten foglalkozni a tőzsdével, akkor gondolkodtam, lemondom a realt, de végül nem tettem, valahogy úgy nem az igazi akkor sem. online nélkül nem is tudom, mit csinálnék.
OTP részvényesek ide!