nézd, 2060 támasz, 2009 szintén (?), ha nyomják lefelé, (ha) akkor 2010-2020-at el is éri, mivel szerintem downtrendben vagyunk a felfelé számított verziókat nem is nézem (short még/már nem) viszont nagyon apró tételekkel beleveszek az ilyen zuhanások után (de tényleg csak nagyon apró tételkkel, hogy felfelémenet is legyen miből piramist építeni)
aztán lehet hogy cumi és megint széllel szembe kezdtem el, de lehet hogy nem, ugye a 2500-re várt emelkedésből senki nem akar kimaradni, ugyanakkor látni kell hogy nem abba az irányba haladunk
Hát nekem is lenne egy két szavam a támaszokat kreáló mágusokhoz. :D (Ezek shortolják ezerrel gondolom.)
OTP meg bokrosodjon meg szépen mert nem elég hogy a plafonon eladtam(pici öröm) de én marha 2130 nál jól belevásároltam :D
Na ez tipikus példája annak, ahogy 2 oldal - phxmike meg én - meglehetősen eltérően vélekedünk dolgokról, ami a poltikát illeti, ennek ellenére maximálisan egyetértünk abban, mit most itt felvázolt. Ha előrehozott választások lesznek, akkor tényleg hónapok telnek el, mire kiderül, hogy az új kormány programja merre mutat (nehogy azt higyje valaki, hogy egy akármilyen rövid kampányban a FIDESZ kiteriti a lapjait. Akkor tuti nem lesz meg a 2/3, amit igen óhajtana. ) HA meg lesz egy miniszterelnök, akinek van elszántsága, meg - ami még fontosabb, sőt, kérdésesebb! - hogy lesz -e mögötte egy nagy frakció, amelyik támogatja! Ha nem támogatják a szocik, akkor mennek a levesbe. Akkor 1 hónap múlva oszlik fel a parlament, 1 év elment, és akkor már tényleg nem kell sok duma a FIDESZ-nek, bármi jobb ennél alapon. Ha tesznek valamit, akkor legalább a tettrekészség látszatát keltik. (Nem úgy, mint eddig)
(Amúgy Gyurcsánynak szerintem legalább annyi baja volt a frakciójával, mint a FIDESZ-szel. Sőt, a FIDESZ-től nyugodtan megcsinálhatta volna a reformjait, a frakciójától viszont nem. )
Teljesen igazad van. Én sem szoktam soha örülni más kárának. Inkább mindenki keressen sok pénzt és tudja miből eltartani a családját, gyerekeit. Gyerünk Oti fel!!!
Ricsi még nagyobbat esett, még jó hogy eladtam tegnap záróban, meg picit záróár alatt. Csak az a baj 26500 on már visszavettem, állítólag az támasz. Volt.
OTP részvényesek ide!