Például az egyik haverom vett Domus rv-t. Elfelejtette eladni miközben kivezették a tőzsdéről. Mivel demat rv ezért most csak nézegeti okosan a monitorján és nem tud vele semmit sem kezdeni ...
:(
a q4-töl nagy csodát szerintem senki se várjon.
ez a bank lassan 20 éve helyez ki föleg hosszútávú hiteleket, az építkezési boom 1990és évek közepétöl indul be,´sokmilliárdnyi állailag támogatott forinthitellel.
A fedezet böséges, a hitelek 10-20 év múlva járnak le, ez a 3 hónap évvégén, amikor nem nagyon vett fel senki hitelt nem sokat fog számítani... Viszont a kamatemelésen szép profit lesz.
A tegnapi nap szinte minden fronton a leálló orosz gázimportról szólt minden. Mindez nem csupán
Magyarországot érinti negatívan, hanem gyakrolatilag az összes régiós országot. Az orosz-ukrán
„gázháború” esetleges súlyosbodása a tőzsdei társaságok egy része számára is okozhat átmeneti
profitkiesést, vagy szimpla költségnövekedés vagy rosszabb esetben termelés kiesés formájában.
Alig vártam már hogy leteljen az egy hónap...
Régóta figyelemmel kísérem a fórumot és nagyon sok mindent sikerült megértenem elsajátítanom illetve megértenem ( mint egy abszolút kezdő ember, aki érdeklődik a tőzsde rejtelmes világa után ), amit ezúton is köszönök Nektek!
Egy dologgal nem vagyok teljesen tisztában, esetleg ha valaki segítene megérteni azt nagyon megköszönném:
Pontosan mit jelent az, hogy egy cég kivonja saját részvényeit a tőzsdéről illetve annak milyen hatásai lehetnek?
Előre is köszönöm!
OTP részvényesek ide!