Nyissátok már ki a szemeteket könyörgöm!! ennyire birkák lennétek? nem hiszem, de javaslom olvassátok el a cikket mégegyszer és gondolkodjatok egy picit!
Rakéta vagy sem? Emelkedés az biztos! Egy hír amit már a piac ismert megjelent, de nem az volt a lényeg. Az csak alapozó volt! A freesoftal együtt, aminek az ért van némi külföldi érdekeltsége is, ha egy irányba húznak, akkor a tőkeemelés elmaradhatatlan az econál. No az meg 100 Ft fölötti lesz! A ma megjelent hír üzenete annyi, hogy folyamatos mozgolódás van, és a nagyobb 100e-es tételek amik a múlt hétenkerültek be a vételi oldalra econál, nem véletlen szülemények.
Van némi különbség a negativitás és a realitás között...
Nekem is van ecom, szerintem azonban nem kell minden piszlicsáré hírre rakétát vizionálni.
Ettől a mai bejelentéstől milyen árfolyam kilövő hatást vársz, mit látsz benne, ami indokolná?
Ettől persze lehet, hogy emelkedni fogunk, de azt nem ennek a hírnek köszönhetjük akkor.
Jah, kérdés, hogy mennyivel előtte:)
Ez a hír nagyjából ugyanolyan súlyú sztem, mint a songo-s, ki tudja mikor mi lesz belőle, egyelőre csak a költségeit tapasztalhatjuk.
Econet topik