Hát én sem találtam semmit, ilyen cég egyenlőre nincs a láthatáron. A cégbíróságon lehetne érdeklődni max. A hiányzó tulajra a graphi a tippem, a kínai dolog miatt.
Szerencsére vagy 3 hónapja nem értem rá irogatni erre. De most szólok, nekem már fél pénzem ecoban. Igaz még 53 -n kezdtem újra gyüjteni a 90 körül eladott pakkot. A vásárlással azért óvatos vagyok mert a fotexet is visszanyomták majd százra mielőtt elindult a buli. Szal csak okosan. Tavaly ilyentájt kezdődött a humi lufi :D
Ja és ez az én topikom :D nem hagyni elsüllyedni !!!
Kata111 -es egyett értek. Nagyon kevés ez amit erről a konzurciumrol lehet tudni.
Lehet hogy a songo 10 x többet ér majd ettől a csoportosulástól.
és még szerintem veszélyesebb is hogy más cég is benne van
valamelyik kibukik akkor rántja a többit is.
háát nem tudom.
Maga az Eco szépen terjeszkedik, bízzunk benne, hogy nem fog majd mellé..
Én is eco tulaj vagyok 100 körüli beszállóval, tehát nem vagyok beszari és tartom még sokáig. de véleményem szerint nem e miatt a 180 misi miatt fog megindulni, már holnap. ( ha megindul) .
Lehet, hogy tévedek de a srv-nak volt határideje is. tud valaki ebben segíteni?
Emlékszik valaki rá?
Törölt felhasználó2006. 12. 07. 18:44
Az econet.hu Informatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) ezúton tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy több más magyarországi gazdasági társasággal együtt részt vesz a HIGH-TECH Vagyonkezelő, Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1026 Budapest, Fuvola u. 20/a., Cg. 01-09-073275) 2006. december 4-én elhatározott, 820.000.000,-Ft összegű törzstőke-emelésében, melynek célja, hogy a törzstőke-emelésben részt vevők a HIGH-TECH Kft-n keresztül egyesített erőforrásaikat hatékonyabban, ugyanakkor a lehetséges kockázatokat egymás között megosztva hasznosíthassák nagyobb tőkeigényű műszaki-technológiai és informatikai beruházások, projektek és befektetések megvalósítása érdekében.
Az econet.hu Nyrt. a tőkeemelésben 200.000.000,-Ft pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátásával vesz részt, amellyel a HIGH-TECH Kft-ben 23,7 százalékos részesedést szerez.
Ez most jó hír vagy nem? Reakció nem nagyon volt rá!
a teljesseg igenye nelkul szeretnem megkoszonni a kovetkezo nickeknek a szakmai segitseget eco ugyben; zolo, sokmani, spade, arp, gog es a tobbi bator kisbufinek... ;-))
Talán ezt a mikulásosdit szurka írta. (mindegy)
Aki valószínűleg érdekelt a témában. Különben miért is foglalkozott volna olyan sokat ezzel a topiccal.
Econet topik