A GLOBUS A JELENLEGI ÁRSZINTEN KIMUTATHATÓAN AZ ELMÚLT 10 ÉV LEGOLCSÓBB "A" KATEGÓRIÁS RÉSZVÉNYE. (P / BV hányados - ár / könyv szerinti érték ).
.
A 2005. évre előre warningolt mínusz 1,5 milliárd forint adózott eredmény aligha lesz túllépve az éves eredménykimutatásban, sőt a 4. negyedévben az orosz piacon bekövetkezett jelentős áremelések és a gyengülő forint miatt pozitív adózott eredmény is lehet.
.
A jelenlegi árfolyammozgások és készletcsökkentések alapján a 2006. gazdálkodási évben poitív nulla adózott eredményt érhet el a Globus.
.
(Nekem nincs, de sok butaságot (pl. a negatív saját tőkéjű NABIval összehasonlítást) lehettett olvasni egyes fórumbeírásokban.)
sztem ma nem lesz akkora kapkodás, majd holnap, még a nagyok elemeznek számolnak...a holnapi nap sztem érdekesebb lehet:)
Törölt felhasználó2006. 02. 22. 13:23
Valaki segítsen!
\"Egy ilyen döntés újabb tõzsdei ajánlatot vonna maga után, ahol szintén az elmúlt 180 nap forgalommal súlyozott tõzsdei átlagára lehetne az irányadó\"
Az oké (jó nem, de most mindegy), hogy szétlopják a céget, de a kisbefeketetõknek ez a mondat sokkal fontosabb nem?
Gondolom ne marad itt a béka segge alatt az árfolyam...
Királyság :)))
Köszi Watford!!!
.
Amúgy nem tudom, hogy mennyire vágod Zolo, de az ilyen kis ország konzuli címét pénzért meg lehet venni. Ez egy bevált folyamat. El kell néha intézni egy két dolgot, ha a Trinidadi nemtudomkiahalál idejön akkor kell neki adni egy fogadást, viszont járnak a címmel a diplomáciai előnyök....
Szerinted egy ilyen simlis ember miért vesz ilyet??? ...
Sokan szídták itt Temesfőit, hogy milyen töketlen, de ezt a sztorit igazán jól megkomponálta, ha csak az ő szempontjait vesszük figyelembe...Legalábbis nekem ez a meglátásom.Akik pedig régebben vettek azok tényleg nagyon rosszul jártak, és valószínüleg nem fogják ennyiért odadani.
továbbra sem értem miért szünetel a kereskedés, a bejelentés megtörtént, remélem a francos franciák olvassák a topikot:) és rájönnek h a 460-al nálunk kitörölhetik a seggüket max!!!
A GLOBUS A LEGOLCSÓBB RÉSZVÉNY
.
A 2005. évre előre warningolt mínusz 1,5 milliárd forint adózott eredmény aligha lesz túllépve az éves eredménykimutatásban, sőt a 4. negyedévben az orosz piacon bekövetkezett jelentős áremelések és a gyengülő forint miatt pozitív adózott eredmény is lehet.
.
A jelenlegi árfolyammozgások és készletcsökkentések alapján a 2006. gazdálkodási évben poitív nulla adózott eredményt érhet el a Globus.
.
(Nekem nincs, de sok butaságot (pl. a negatív saját tőkéjű NABIval összehasonlítást) lehettett olvasni egyes fórumbeírásokban.)
.
marques