Esetleg jöhet fomo hatás is. Többezer kisbüfi dobta 38 körül, alatt. Ők félnek hogy pont fordulat előtt dobták és kimaradnak a felkörből. És lehetnek alapok akik 46 körül nézegették hogy jó lenne. De drága. Ők azt mondják, Miért ne 40 alatt? Persze ez is bizonyulhat rossz döntésnek.
Abban egyet értek, hogy akkor lesz vége, ha elfogynak az eladók (nyilván). Hogy meddig megy le, vagy megvolt az alja, nem tudom, de én sem vagyok túl optimista. Kérdés, mennyit akarnak eladni. 09.28 óta kb. 8.250K részvény cserélt gazdát a 280.000K db-ból, tehát gyenge 3%. Kérdés, hogy egy-egy nagy alapnál mennyi van, ha mondjuk dobni akarja.
Trump szavai miatt korrigált. Trump: We are having productive discussions with the Islamic Republic of
Iran," Trump wrote in a post on Truth Social. "We will not be attacking
Iran at any time prior to the midterm elections to be held in the
United States on November 3rd. ~ 18:17 körül volt egy erős long impulzus USA-ban ,majd utána beszakadtak. Jelenleg ott van, ahol 18:17 után beszakadt.
Ukrajna a legnagyobb vesztese ennek az egésznek, sehogy nem jönnek ki jól belőle. Persze lesz majd nagy gazdasági fellendülés, fejlesztések és minden, nade milyen áron... hogy az országukat nem az Oroszok, hanem Amerika és a Nyugat foglalja el, csak nem harci, hanem gazdasági alapon?
Az 50 evvel kicsit optimista vagy. A lakossag 1/3 resze elmenekult, aki marad "legjobb" koru, fizikai, mentalis allapotu ferfiak jelentos reszet megoltek, a tobbi a hadseregben szolgal. Mi lesz igy a gazdasagukkal....?
OTP moderált