Nem csak te, egy hibásnak írt megnem jelent posztban hasonlót fejtegettem én is hajnalban. Akár opciós szerződéssel meg lehetne oldani , hogy a káposzta is jól lakjon meg a kecske is megmaradjon. De ez mindegy is szerintem.
Sziasztok! Hiányoltam többek között Macust és Lou-t az Otp részvenyesek ide! topikban. Aztán Macusra rákeresve most látom csak, hogy Lou létrehozta ezt a topikot. Nagyon jó, örülök, köszi! Itt vannak a kedvenc embereim, akiknek adok a véleményére! :-)
eljátszottam a gondolattal már hogy rahimkulovék megkapják az orosz bankot cserébe az egész otpben lévő részesedésükért :D az is eszembejutott már hogy egy kazah bankra cserélnénk az oroszt :D
Bedobta a Csányi a gumicsontot. Reális, hogy a mikor a baltipiac megint radarra került, akkor nem számoltak az orosz leány gátló hatásával? Ugye ezt senki nem gondolja komolyan! Korábban a lengyel bankra Cs.S. azt mondta, hogy addig nem, ameddig a lakossági deviza hiteles perek kockázata fenn áll, addig nem. Mi változott? Utána nézett bárki is? Megszűnt a kockázat?
Várj, nem azért várom, hogy megszólaljon, mert esett a bank. Hanem én azt várnám, hogy a tulajdonosokat érintő információk ne egy bloomberg cikkből kerüljenek elő az újság tetszőleges tálalásában, hanem először bennünket, mint tulajdonosokat tessék tájékoztatni a tervekről.
Én meg legjobban egy transzparensen kommunikáló menedzsmentnek örülnék és akkor nem tartanánk itt. 2 napja azon spekuláltunk, hogy 47-ről fog-e 44 felett zárni, most meg azt néztük, hogy kis híján 38-cal kezdődött az ára és a menedzsment nem is kommentálja ezt az orbitális cumit.
Simán lehet szerintem, hogy például az orosz leányt nem lehet eladni, oszt a zkb meg az észt felügyelet nem ad engedélyt a luminorra az orosz kitettség miatt, ebben az esetben a közép-ázsiai, például a kazah akvizíció azonnal terítéken lenne.
Szerintem lengyel piacon 10%-ot elérni nagyon nehéz és költséges lesz, mikorra elérné, ott is eljön minden európai betegség,, mivel lenne különb mint a többi állam? Egyedül nem tud nagyot alkotni. Utána néztem , lengyel születésszám mélyponton.
OTP moderált