Topiknyitó: Lou70 2026. 09. 13. 10:48

OTP moderált  

Hátha tudnánk itt közösen egy személyeskedés, floodolás mentes topicot csinálni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Lou70
Lou70 hétfő, 13:21
Előzmény: #809  Uhura
Ja, a cikkben vannak olyanok is, hogy ki akarták játszani a szankciókat, erre kerestek utat és belső levelezés alapján említi, hogy ilyen-olyan cégeknek fizettek 30k meg 60k rubelt. Végül kiderül, hogy azok se voltak szankció alatt. Magyarul 120e és 250e Ft-os "nagy fogások" voltak és nem is tiltott, de végül csak beleírják a cikkbe. Megkérdőjelezhető a cikk szándéka
thewrewk hétfő, 13:20
Előzmény: #813  thewrewk
Politika lehet a hátterben. Par hete a gaz kapcsan voltak egyertelmu jelzesek, hogy levalunk. Erre lehetett vmi orosz valasz pl. Felejtsd el, hogy kiviszed az otp profitot ( csak talalgatok) , mi meg majd bejelentjuk, hogx paks 2 no way… es utana mindenki lenyugszik a picsa..  mert mar senkinek sem lesz utokatyaja…. 
LadyLavender
LadyLavender hétfő, 13:20
Előzmény: #791  pvsklaci
Csányi Péter nyilatkozott nekik... De akkor akár most is összehozhatnának valami hivatalos kommunikációt. Persze mindezt akkor kell csinálni, mikor teljes a világpiaci bizonytalanság, saját rv vásárlás sem lehet már idén. Ideális időzítés az árfolyam lebarmolására. Csak mi volt ezzel a céljuk, hogy beszakítsák? Egyelőre érthetetlen. 
error hétfő, 13:20
Előzmény: #816  error
700...Ezért talán nem jár mínusz...
error hétfő, 13:18
Előzmény: #814  error
Ha erre mínusz jár, akkor bocsi...
Uhura
Uhura hétfő, 13:18
Előzmény: #808  Macus
Imádlak Macim. Megyek veled a málnásba. Érsd jól eggyetértünk. Valamiért sztoikus nyugalom szált meg pedig ma kb. 6%-repült a levesbe. De azt gondolom ez az up kezdete. 
error hétfő, 13:16
Reggel betettem az összes rv-t eladásba, el is ment mind jó áron, a TL108 certiket tartottam. Most duplájára emeltem a certik számát és pár rv-t is sikerült vennem jó áron. Mondjuk jó csak akkor lesz a történet, ha végre elindul majd felfelé...
thewrewk hétfő, 13:16
Előzmény: #805  thewrewk
Csak essünk minel elobb tul a kivonulason, tepjuk le gyorsan azt a ragtapaszt. 
DxDraco hétfő, 13:16
Előzmény: #774  DxDraco
44760
Lou70
Lou70 hétfő, 13:16
Előzmény: #806  Peterbond
Nem értem, miért nem küldték haza ezt a pénzt a barátság vezetéken?
Uhura
Uhura hétfő, 13:15
Előzmény: #805  thewrewk
De nem ők dobták be.... a Blumi akciózott, hogy infokjuk van. ... vagyis lehet tényleg vizsgálják de nem akarták nagydobra verni a Blumi meg kinyomta az éterbe. 
Macus
Macus hétfő, 13:14
Előzmény: #798  Uhura
Munkabol vagyok nem tudok utananezni a dolgoknak . Egyelore atmeneti sokkent ertelmezem ezt. Ha lattuk az aljat az mégjobb mert dupla alj van ! A pozim tartom termeszetesen , illetve ev vegi celaram igy modosult kisse. 49 kore varnam. Ami meg mindig jobb mint az eddigi max. Chatgptvel megfuttattam a dolgot vak elemzest kertem az uj hirekkel (beszelgetek mar egy ideje vele es a modellhez kertem frissitest) 47500-50 koze varja. En olyan 49 szoval meglatjuk. Jovoreigy nem lesz 60 k de mondjuk 56-57 . Egyelore talalgatunk es otp se hozott dontest rola. De szerintem most ezzel ez bearazodik. Oktober vegen meg indulni kene a rallinak
Uhura
Uhura hétfő, 13:13
Előzmény: #803  Lou70
Lehet  Blumi csak vannakinek besegít, lehet valamelyik Amcsi be akarja zsákolni a OTP orosz leányát vagy a Lumit es megkavarja a szmötyit. Hátha jobbak lesznek a feltételek. 
Peterbond hétfő, 13:13
Hát a mai nap a shortosok álma. Akármennyire is valószinűleg hosszú távon jobban járhat az OTP a kiszállással ( talán a megváltozott politikai helyzetben már nem számolnak azzal hogy kihozhatják  profitot oroszországból ? ) akkor is, ha ez tényleg megtörténik, az rövid távon nagy vágás a vállalatnak.
thewrewk hétfő, 13:13
Előzmény: #802  Lou70
Szerintem nem írnának olyat, hogy megvizsgaljak a kivonulás lehetosedet, ha mar nem dontottek volna el. Miert dobnanak be egy ilyen bizonytalansagot a piacra? Tuti, hogy meghoztak a dontest….
csendben hétfő, 13:12
Előzmény: #803  Lou70
Rossz nyelvek szerint az a pletyka,hogy az oroszok nem engedik ki a leány nyereségét az országból.....
Lou70
Lou70 hétfő, 13:11
Előzmény: #799  Uhura
Dehogy, biztos valami más nyomás van a háttérben. Idővel megtudjuk.
Lou70
Lou70 hétfő, 13:10
Előzmény: #798  Uhura
És a Lumi nincs is még bezsákolva, ez meg igen. Morál a pénzpiacon? Ha számítana a morál, akkor a tőzsdei cégek jó részét ki is lehetne vezetni. 
Ragadozoo hétfő, 13:10
44290

Topik gazda

Lou70
Lou70
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek