OTP Long Forever: OTP 4H: https://postimg.cc/LnqZNH5H A legutóbbi ék vonala a képen a kevésbé emelkedő zöld sáv alja, ahol a BAL váll X fordulás látható Nézd meg azokat a giga felszúrásokat az Y-ról, miket produkált, bődületes vételi kedv. Hosszú alsó szárak, szintén a relatíve nagy vételi kedvről tanúskodnak, veszik, mintha nem lenne holnap. 4h aljak: vonalzó, kicsit korrigált 47500-ről, 46100, ez lehetne a divergens hullám kiindulási pontja / zászló 2. fázis startja. HA nagyon erős longot várnék, 46400-ig engedném le max. Lentebb jön még? Benne van, bármi benne van.
Szvsz még keresni akarnak rajta, de ez csak okoskodás. A 10-es könyv mozgásából bennem ez fogalmazódott meg. Talán van benne még egy kör. Amúgy fura, hogy nincs árjegyző...
"Ez az axióma, hogy a TS78 KO szintje meghatározza Közép-Európa egyik legnagyobb bankjának értékének felső korlátját, ez honnan ered?" Sztem sem a TS KO szintje befolyásolja a dolgokat ezúttal. Már kiütötték volna, ha valakinek ez lenne a célja és mint látjuk nem tették meg. Úgy látszik az ellenállási szintek úgy alakultak ki, hogy pont a KO alatt vannak. Eddig nem vittük át. Ennyi. (régen magam is beleláttam ilyesmit, meg hogy az Erste is rájátszik /na mondjuk az egy cifra társaság, van pár érthetetlen húzásuk az tény/ de nem éri meg nekik, mivel a tartás jövedelmezőbb).
Trendvonalak osszetartanak … a sajat rajzodon latszodik a 48 ezer :D azt miert felejtetted ki joker testver? Illetve meresz kijelentes ez igy hogy minden indi zold bankok indijei zoldek , olaj epp piroslik. Szoval nagyon a piaci hangulat ellen fogadsz
A trendvonalak összetartanak. Egy újabb dioagonláis ék látható. A felső viszíntes pont korlátnál. Az alsó pedig már elég közel hogy benézzen alá ma 45500 körül. https://imgbob.net/Jn4TD2VxRFab6kd
Kedves Shary Semmi gond. Van szabad pénzem. Mol visszavásárláara és tkom bővítésre szántam. De ha ez az otp short ekkora üzlet, ám legyen. Álljunk át erre az üzemmódra
"Ki mert shortot venni 47400 on?" Kedves maldiv, elnézést kérek, de én is vettem shortot aznap, még 800-822 körül, többek között azért, mert hasonló folyamatot észleltem az árfolyammozgásokban előző héten az amerikai tőzsdén. Ott is kb ezeket mozgásokat láttam, mint a következő napo(ko)n a BÉTen. És nyílván utólag okoskodásnak tünik de nem láttam az erőt 47.400-500 között hogy átvigye ezt a szintet, szvsz kifulladás jelei voltak, és a csütörtöki délutáni borítás konfirmálta is ezt a tézist. A péntek pedig már csak várakozás a kellő pillanatra. Én az előző napokon masszív shortépítést azonosítottam. Nem nagyképűségből, de nem 200 darabos pozim volt. Hogy miért nem ütik ki a shortot arra van egy elég konkrét gondolatom... érdekes volt a tizes könyvben érzékelhető mozgás... De ez csak az én okoskodásom.
OTP moderált