jó ez néha futtatni, szerintem jó lesz ez , csak most ugye nagyon a hírek viszik az árfolyamot, ha ez lecseng és normál kereskedés lesz akkor lesz igazán jó. Az árfolyamról annyit, hogy szerintem most közel vagyunk egyelőre 47 hez , ha jönne egy jobb hír, akkor megugranánk.
A mai napi AI agyamenés: 📊 OTP REGGELI ELŐREJELZÉS 📅 2026. szeptember 15., kedd
🔹 ELŐZŐ NAPI ADATOK Záróár: 46 450 Ft Változás: −1,17% Napi minimum: 46 140 Ft Napi maximum: 46 940 Ft 🟡 MINŐSÍTÉS
Semleges / enyhén bullish
Modellpontszám: 54/100 📈 TECHNIKAI KÉP
RSI(14): körülbelül 54–58
Jelzés: semleges–pozitív
A rövid távú emelkedő trend még nem tört meg. 🛡 TÁMASZOK
46 140 Ft
45 920 Ft
45 680 Ft
45 000 Ft
🚧 ELLENÁLLÁSOK
46 940–47 000 Ft
47 300 Ft
47 500 Ft 🎯 NAPI FORGATÓKÖNYVEK
Bullish: 32%
Oldalazó: 41%
Bearish: 27% 📐 NAPI BECSLÉS
Várható nyitás:
46 200–46 500 Ft
Becsült minimum:
45 950 Ft
Becsült maximum:
46 950 Ft
Várható záróár:
46 200–46 650 Ft
Középérték:
körülbelül 46 400 Ft 🔔 KULCSSZINTEK
47 000 Ft felett:
bullish gyorsulás jöhet 47 300–47 500 Ft felé.
46 140 Ft alatt:
45 920 Ft, majd 45 680 Ft tesztelhető. ⚠️ ÖSSZKÉP
Az oldalazó kereskedés a legvalószínűbb.
Napközben jelentős kilengések lehetnek.
Az OTP technikai képe enyhén pozitív, de a nemzetközi piaci hangulat óvatosságot indokol.
hát az már elúszott.... de a párt így presszionálhatja hogy a kövekezőn nullánál több esélyük legyen.... ugyanis kezd forró lenni a lábuk alatt a talaj. Illetve a lőszerkészletes dolog... igen igaz amit írsz, de azt is vedd hozzá mégegy indok a béke mellett, tekintve kifogytak a lőszerből. Szóval csak gazdaságilag tudná nyomni iránt ami nagyon elhúzódhat és ez egyáltalán nem jó senkinek, és egy rossz gazdaság az elnökválasztásokat is nagyban befolyásolná. (mondjuk szerintem ezzel mér az is elúszott nekik)
Ez arra mutat rá, hogy néhány hét alatt el lehet lőni még egy ilyen relatíve kis háborúban is egy nagyhatalom lőszerkészletét. Hatalmas beruházások lesznek majd, amihez ugye hitel kell, de nem érzem, hogy az OTP-t ez bárhogyan érinteni, hacsak nem nagy indexeken keresztül.
Szerintem a választás szempontjából már késő taco-zni neki. Szerintem elkönyvelte, hogy nem lesz többsége. Attól még ő marad az elnök, bár biztos jönnek majd a bizalmatlansági akciók, amik majd hatással lesznek a tőzsdére is. Nem hittem volna, hogy eddig elszenved ezzel, mert sokkal gyorsabban szokott fókuszt váltani.
íme a hír a bankos pirosodhoz: A Bank of America vezérigazgatója, Brian Moynihan a Barclays pénzügyi konferenciáján beszélt a hitelintézet harmadik negyedéves kilátásairól. Várakozásai szerint a befektetési banki bevételek legalább 10 százalékkal eshetnek vissza, miközben a kereskedési árbevétel stagnálni fog. Moynihan szavai után a Bank of America részvényei több mint 5%-os mínuszban zárták a hétfői kereskedést, de a Goldman Sachs is 3,7%-ot, a Morgan Stanley 3,6%-ot esett hétfőn.
Ahogy olvasgattam ahogy írtam valakik már suttognak a fülébe.... direktbe nem lehet neki mondani semmit mert figyelembe se veszi, de ha csak sugallják a dolgokat akkor talán. Szóval ugye hogy nyitott a tárgyalásra.... ez egy jel. Másrészt a hülyeség is kijött belőle.... azt próbálja kommunikálni hogy az ukrán háború miatt magas a dízelár.... ami bullshit, ezzel szerintem utolsó próbát tesz mielőtt tacozna iránnal szemben, hátha lesz tűzszünet az energia létesítményekre ami lejjebb viszi a dízelárat és nem kell iránban tacozni. De ez csepp a tengerben.... párhuzamosan a nagyeszű benyögte hogy lehet kivonulnak iránból ha vége lesz lehet nem mint venezuelában :D Nyilván az irániak meg hülyék.... de ezzel csak nyomást akar gyakorolni, teszteli iránt kb.... (vagy szimplán hülye) a lényeg hogy valami elkezdődött, a választás közeleg szóval úgy látom történni fog valami, ami attól függ hogy alakulnak épp a dolgok napról napra... jelenleg a kinti bankok elég pirosban zártak ami nekünk se jó jel (de nem feltétlen van korreláció) illetve a reggeli futik is pirosak eddig. USA futi zöld ugyan de jön vissza, nikkei piros
Olaj emelkedik ismet a tegnapi szontre … szoval nem ma lesz kitores… sot usa bankok pirosak voltak nagyon tegnap , es a futikat amit latok szinten pirosak … johetne az a taco , mar felig megvan … de kavarja a szart kozben … ugye vagy kivonulok iranbol vagy nem beszolas nem tul jo, de valakik nar elkezdtek vele beszelni hogy baj lesz
Narcisztikus fsz … azt te nem szolitod fel semmire … amig nem neki lesz igaza addig folytatja a haborut … kerdes eljon e a pont amikor mar nagyobb kockazatnak veli a belfoldi hatast mint a haboru hatasat.
OTP moderált