Jelenleg ahogy tudom csak turbo shorttal lehet otpt shortolni az meg nem likvidalodik sehogy. A hetvegen kisse kedvezotlen olaj hirek jottek , ez negativ , de ha meg azt nezem hogy eltunt a nagyelado es helyette nagyvevo van akkor mehetne fel. A ts tulelt mar par kort lehet mist utik ki?
Én arra tippelek, hogy sokan nyitottak day-trade shortot, amit nap végéig mindenképp zárni kell, vagy záróban likvidálódik, azaz vissza kell vásárolni a részvényt annyin, amennyin sikerül. Hát, a végén 47k - n sikerült. A TS78 - as is nagyon nagy forgalommal ment Pénteken, szóval sokan számíthattak 46500ról a lefordulásra és ez csak a certi amit látunk. De nem jött el, még az Iceberg ellenére sem, amit valakik folyamatosan megvettek. Ez mondjuk nekem jel volt a végén, hogy inkább kiszállós a sztori, csak technikailag elcsesztem, aztán nem tudtam eladni. Most várjuk a Hétfőt, aztán meglátjuk mi lesz. Ezek után én is számítanék rá, hogy benyit az ugrás előtti szint körnéykére esetleg még meg is indul lefelé kicsit, de ennél tovább nem tudom... mármint nyilván senki sem tudja, de még tippem sincs. A fentiekben meg valószínűleg befigyel egy kis whishful thinking is.
Üdvözlöm az új topicot Akkor a régibe már nem is írunk, azt meghagyjuk a one man show részére? Illetve hasznos lenne ha innen a nem kívánatos elemek alapértelmezetten tiltva lennének. Vagy legalábbis az első gyanús hsz után. Hajrá 70 000, jövő héten a shortosok sírni fognak.
Szoval akkor sracok mi a varakozas hetfore? Elkezdtek bombazgatni megint most szaudiak …. Allitolag usa is bombazott egy hajot , de nem ismertek el siman el tudom kepzelni az iraniak voltak veletlenul. Hetfo eleg lutri nekem , ha olaj stagnal de a vevo itt van mehetunk fel , igy sokadjara el tudnam kepzelni egy ts kot ami nalam reszleges realizalast jelentene. (Nyilvan kesobbi visszaszallassal de a haborus kockazatok ismet erosodnek)
OTP moderált