Gondoltam itt össze lehet írni kisbarátunk és a kormány dolgait. Nálam a Tisza az a folyó a másik nevet melléknévként használom . Eseményeket, politikai és gazdasági lépéseket töprengéseiket fogom berakni. Ha pozitív azt is be fogom írni. Itt nincs helye a mééé mit csináltak a zorbánék. Ok az volt elmúlt most ez van. Az ideálishoz kell mérnünk nem egy rosszhoz.
A szubjektív véleményem a legényről: jelleme a tudása a képességei nem alkalmasak egy ország vezetésére.
Aranytartalék: Magyarország aranytartaléka 110 tonna, ami történelmi csúcs.
Devizatartalék: "A nemzetközi tartalékok összege 58,7 milliárd euró (2026. márciusi adat), ami kismértékű csökkenés a februári 59,8 milliárdos abszolút rekordhoz képest."
Ezen felül van az állami tulajdon: reptér, részvények, horvát kikötő, közművek, olajtárolók..stb stb..
szerintem igen. Van 60mrd eur és 110tonna arany. visszavásárolt közművek, stratégia szolgáltatók, repterek. Nőtt a nemzeti vagyon. GDP arányos államadósság 75% körüli.. 81%al vették át 2010ben. Most kiderült nőtt a gazdaság is.. de gondolom ez már a tisza.
Orbán Viktor: Kiváló állapotban adtuk át Magyarországot, nem félek az elszámoltatástól Ezt komolyan gondolja? Te mit gondolsz? Van mit elszámoltatni a tisza kormánynak?
de a cikk az elszámoltatásról szól, az pedig passzol a topic címéhez, csak azt kérdeztem tőled hogy Orbán miért gondolja hogy ő mindent is jól csinált?
nem jön be az oldal. csak kérdezem sikerült értelmezned a topik címét? Nem ebben a tárgykörben lévő hozzászólásokat kitörlöm. Keresd fel a sok száz ebben a tárgykörben alakultat.
Magyarpeter a magyar zelenszkij. Megcsinaltak mint ahogy zelit. A 20adrangu ripacsot aki a cerkaval zongorazik es lett belole ukran allamfo. Ugyan az a szisztem..igy egy idomitott majom is lehetne a miniszterelnok ezeknek, vagy egy ilyen pokitikus feleseg mint mp. Megcsinaltak őket. A pressman nem véletlenül s celebeket influerenszereket hivta meg. A főiskolákon egyetemeken is megy a libsi propaganda. Ez az uj vilagrend. Nemzeti jelleg nelkuli multikulti.
Na jo roviden. Cegkent az alkalmazottak utan mindenki bere utani nyugdijjarulekot egyben fizetem be a ceg adoszamaval a NAVnak. A berszamfejtok adjak be a bevallasokat az egyenekre bontva. A feloszto kirovoban a befizetesed aranyaban lesz jogosultsagod a nyugdijra.Mivel mindenkinek van adoszama tb szama elvileg lehetne a nevevel befizetett osszeget szamszerusiteni. Most is nyilvantartjak mert nyugdij elott allo ismeros kapott egy eleg pontos listat ami elmondasa szerint 100% os. De volt olyan mar 3x tan, valamelyik kollega mondta nem ervenyes a tb kartyaja 5eve nincs fizetve jaruleka. Kolleganak a munkaugyessel be kellett caplatni a papirokkal a navhoz.
Ellenkezoleg. Egy idotavon latom a prioritasokat es az iranyt. Mivel gyorsult a vilag mar nincs idejuk az embereknek szervezeteknek szovetsegeknek lassan felepiteni valamit. Regen volt a diplomacia, teaztak ebedeltek mondom is meg nem is puhatolozas volt. Ma mar gyorsabb. Ez lesz az lesz te ezt kapod de ezt teszed. Nyilvanosan ezt mondjuk mergesen..egy even belul lezarul a dil. Altalaban 1-2-3-5 evre tervezek de van 20 eves kifutasu is.egy ceget öt evre kell utemezni. Az irany a fontos, ha jo az irany akkor miert ne. A regi szekesegyhazakat 100-150 ev alatt epitettek aki elkezdte tudta nem latja a veget.
Tőled eltérően én szeretem érteni, hogy miről beszélünk. Tudtam, hogy a kormány ígéretet tett az egyéni számlákra. Azt nem értem, mit jelent az állami, felosztó-kirovó rendszerben az egyéni számla. A Kádár-diktatúrában úgy kaptam a fizetésemet, hogy a fizetési cetlimen csak a nettó összeg volt. 1988-ig még szja-t sem fizettem. A nyugdíj fogalmát ismertük, a nyugdíjjárulék fogalmát és a levonásokat nem. #49-ben a sávos szja kapcsán írtam, hogy jól jártam az egykulcsos szja-val, de "nem tartom igazságosnak, hogy elvegyék (kizsarolják, kifenyegessék) mások törvényes tulajdonát, ebben az esetben a pénztártag pénztári vagyonát". Most még a bukott kormány van hatalmon, de a Balásy-ügy kapcsán hadd kérdezzem meg, mit szólsz ahhoz, hogy Balásy fölajánlotta az államnak a törvényes tulajdonában lévő cégeit, sőt még a magántőkealapjában lévő vagyonait, mindezt úgy, hogy az állami szervek zárolták a törvényes számláit? Mit kellett volna tenniük a földcsuszamlás után (előtt?) az állami szerveknek, Balásynak és hogy kellene ezt az ügyet kezelnie MP-nek és ezzel szemben hogy fogja kezelni?
Figyu..3mp AI-alapú áttekintés "A 2010-2011-es magánnyugdíjpénztári vagyon államosítása után a Fidesz-kormány ígéretet tett az egyéni nyugdíjszámlák bevezetésére, ám a .." AI a baratod. Tema lezarva. Marad a topik tema
magyarpéter és a tisza kormány
A szubjektív véleményem a legényről: jelleme a tudása a képességei nem alkalmasak egy ország vezetésére.
Aranytartalék: Magyarország aranytartaléka 110 tonna, ami történelmi csúcs.
Devizatartalék: "A nemzetközi tartalékok összege 58,7 milliárd euró (2026. márciusi adat), ami kismértékű csökkenés a februári 59,8 milliárdos abszolút rekordhoz képest."
Ezen felül van az állami tulajdon: reptér, részvények, horvát kikötő, közművek, olajtárolók..stb stb..