magyar tévében egy szó sincs az iskola elleni támadásról, van viszont szó arról h az iskolások, gimisek örülnek usa támadásának és a rezsim megdöntésének
Vagy Irán kölcsön kap egy oresnyiket az oroszoktól és a kínai műholdas adatokat felhasználva agyő anyahajó . Szépen hamuvá ég . Lehet szórakozni . .. persze ..De ezt Kína már nem fogja engedni valószínű..
Irán jól szervezett állam. Kibírta a szankciókat. És a januári tüntetés pedig megtéveszt titeket és az egész nyugati közvéleményt. Szerintem nem a társadalom többségének a hangulata volt az a tüntetés. Mert 90 milliós tömeget nem fogsz meg sehogy se...
Már ,k.rva nagy a szar. Rettenetesen ....minden szempontból. Nem tudok szebben fogalmazni. Szerintem még nem jött at sokaknak. Mondtam hogy nagy baj lesz ebből ....
Szerintem az USA számára, akkor lehet problémás az iráni háború, ha szárazföldi csapatok is megjelennek Perzsiában. Az USA és izraeli légierő elképesztően erős, legjobbak a világon.
Ez az év kommentje. 😃 Lophatom? A nyakánál ragadta meg a lényeget,és az EU bizottság disszinanciajat, mert én már olvasom külföldi oldalakon francia, angol médiaban,hogy Macron és Keir Strammer , és már délelőtt pedig Kallas tiltakozott . Ez igen . Ilyet se sokat láttam. Akkor most melyik agresszortol veszi meg az EU a nyersanyagot , és energiahordozót. Főleg úgy hogy ott áll India és Kína előtte sorban ?
Nem tudom, mindenben élen vagyunk :)) merz is meresztette a szemét Kínában a robot bemutatón... Remélem az eu csúcs technológiáját, a rögzített kóla kupakot nem mutatta be.
"Az amerikai-iráni tárgyalások Izrael zaklatása miatt kudarcot vallottak – jelentette ki Erdogan. Erdogan kijelentette, hogy Törökország mélységesen csalódott és aggódik az Irán elleni amerikai és izraeli csapások miatt." egyébként Irán BRICS tag ...
természetsen az usától fogja venni a venezuelai és az iráni olajat, amit csak az usa adhat el, mert az az övé, ahogy a béketanács elnöke megaszonta. ez az olaj így nem agresszori, hanem békés. más: ma kerestem a boltban a nagyon finom iráni datolyát - nem kaptam - mert szankció alatt van. találtam viszont lóbab nagyságú mandulát az usából - mert a genetikai mandula nincs szankcionálva, mert a abékés usaában termett - nem vettem - ekkora mandulák csak mézga géza kerjében termettek egyszer nem normális körülmények között
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/