VÁLASZTÁST KELL NYERNI UTÁNA MINDENT LEHET!!Mik vannak?!"Jó egészséget Nyugdíjasok! Jó egészséget egyéb magyarok!És hogy egy XXI. századi klasszikust idézzek: –Szopjatok le!A kampányban természetesen azt mondtuk, hogy a magyarok sokkal jobban fognak élni, ha engem hatalomra segítenek. Most pedig azt mondjuk, hogy vissza kell venniük a jólétükből.Ebben nincs ellentmondás. Csak közben mélyült a megértésünk!A választás előtt még az volt a politikai helyzet, hogy Vitya alatt mindenki nyomorgott. Most már az a politikai helyzet, hogy Vitya alatt túlságosan jól éltek, ezért felelősen le kell mondaniuk bizonyos dolgokról. Például a fűtésről, az autózásról, az öntözésről, az egészséges élelmiszerről és általában arról a téves elképzelésről, hogy a fizetésük az övék.Ezt sokan félreértik!Mi nem hazudtunk a kampányban. Akkor még valóban 480 forintos benzint akartunk. Most 700 forintosat akarunk, majd 800 forintosat, de sokkal demokratikusabban. A kettő között óriási a különbség. A 700-800 forintos benzin ugyanis már nem drágaság, hanem európai felelősségvállalás!Ugyanez igaz a családi pótlékra is. Megígértük, hogy azonnal megduplázzuk. Az „azonnal” azonban politikai szakkifejezés. Nem időpontot jelent, hanem szándékot. A szándék megvan. De a pénzt inkább a külföldi vállalatoknak adjuk. Aki ezen fennakad, az nyilván nem érti a kormányzás mélységét.A 13. és 14. havi nyugdíj korábban kevés volt. Most már túl sok. A háromszázalékos lakáshitel korábban választási trükk volt, most pedig fenntarthatatlan örökség. Az adókedvezmények korábban alamizsnának számítottak, most költségvetési kockázatnak. Az egészséges élelmiszerek ötszázalékos áfája továbbra is kiváló ötlet, csak egyelőre jobb, ha nem vezetjük be. Kell az ukránoknak az élelmiszeráfa bevételünk is.Minél több pénz megy Ukrajnára, Ukrán-Szerhij Romulusz annál boldogabb és a főnökei is az SZBU-ban.Szerencsére a propagandamédia is gyorsan alkalmazkodott. Ugyanazok az emberek, akik tegnap még azt magyarázták, hogy Magyarországon kongói nyomor van, ma már arra tanítják a népet, hogyan mondjon le méltósággal az Vitya alatt megszokott jólétéről.Ezért tartjuk őket!A jó újságíró nem emlékszik arra, mit írt tegnap. A kiváló újságíró arra sem, hogy ugyanarról írt. A történelmi jelentőségű újságíró pedig mindkettőt egyszerre állítja, és közben számon kéri az olvasón a következetességet.A Tisza-szavazók természetesen megértették az új helyzetet. Már magyarázzák is egymásnak a Facebookon, hogy csak az igazán jó ember nem kapcsol villanyt, nem locsolja meg a paradicsomot, nem tankolja tele az autót, és lehetőleg nem is megy sehova. A mozdulatlanság ugyanis a legkisebb energiafogyasztású társadalmi állapot.A Sziget fesztivál természetesen más. Az kultúra. Ha egy nyugdíjas felkapcsol egy villanykörtét, esetleg még élne pár évig, pofátlanul felvéve a nyugdíját is, az pazarlás. Ha több tízezer ember három napon át reflektorokkal, hangrendszerekkel és hűtőkamionokkal fogyaszt energiát, az európai érték!Az aszályra is felkészültünk. Én személyesen mentem ki a Hungaroringre. Ezzel világos üzenetet küldtem az időjárásnak, hogy a kormány figyel. Az eső ennek ellenére nem jött meg, ami egyértelműen bizonyítja, hogy politikailag motivált.Persze vannak, akik azt kérdezik, hogyan lehet egyszerre azt állítani, hogy az emberek nyomorogtak, és azt, hogy vissza kell venniük a jólétükből.Én az ilyen kérdésekre nem válaszolok. Először tisztázni kellene, ki küldte a kérdezőt, mennyit kap érte, miért éppen most kérdezi, és miért akarja megosztani a magyar embereket egy energiaválság közepén.A választók memóriájával nincs probléma. Mi emlékszünk helyettük.A kampányban azt ígértük, amit hallani akartak. Most pedig azt kell elfogadniuk, amit mi akarunk. Ezt nevezik képviseleti demokráciának!Néhányan egyszer majd talán azt kiáltják, hogy „Nem ezt ígérted, Péter!”Erre is fel vagyok készülve. És már a rendőrséget is készítjük fel az ilyenek ellen!Aztán a tüntikézésük szétverése után majd megmagyarázom nekik, hogy nem én ígértem rosszat.Ők emlékeznek helytelenül.Áradtassék!ÉNEgy diktátor naplója" Kevesebb megjelenítése
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!