Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:12
Előzmény: #6819  Törölt felhasználó
A 2022-es összefogásban voltak Gyurcsányt kedvelők, pedig 2009-től már nem volt kormányfő.
Nem mindenki kedveli az éppen fennálló kormányt.
A kedvelőknek azért nehéz, mert Orbán az egyik pillanatról a másikra elvesztette az állami forrásokat.
Már csak kisebb klientúrát tud fenntartani és a hívei is fogyatkoznak.
Törölt felhasználó szombat, 14:43
Bazdmeg ez tényleg egy Orbán Viktor kedvelők csoport? Mát 3 hónapja lassan Tisza-kormány van. Ébredjetek föl!
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:09
Előzmény: #6817  Phylaxa
A befektetésnél feltételezted, hogy mindenkinél döntés kérdése az, hogy van-e befektetni való megtakarítása.
Ha nem lenne kötelező járulékot fizetni az állami rendszerbe, akkor sokan nyugdíjjárulékot sem fizetnének.
A felosztó-kirovó rendszer nem fenntartható hosszú távon. 
A magánnyugdíjpénztár alternatíva volt. Ha lemondasz az állami nyugdíjad negyedéről, akkor a járulékaid negyedét a manyupokba fizeti a munkáltató. 
A manyup téma csak annyiban kapcsolódik OV kedveléséhez, hogy a magánnyugdíjpénztárak kifosztásakor ábrándultam ki végleg a fideszből.
A baloldalból meg akkor ábrándultam ki örökre, amikor elvették a nagyszüleim földecskéit, bár akkor még nem is éltem. 
Emiatt az mszp, a dk sem tudott megszólítani.
Phylaxa szombat, 12:24
Előzmény: #6810  Dehogynincs
Már nem kapnál az államiból semmit, de más sem. Több szempontból is érdemes nézni a dolgokat. Főleg abból, hogy fenntartható-e. Az, hogy sokakat milyen dumával húztak bele (némelyeket köteleztek) egy ideába, az a gazdaságot nem igazán érdekli.

Az én véleményem az, hogy akinek nem elég az állami nyugdíj, az fektessen be alternatívákba. Ne kösse össze a kettőt és így nem is kell haragudnia azokra, akik alaptalanul hitegették.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 11:16
Előzmény: #6815  sityaki
Sok polgár csak az utolsó napokban döntötte el, hogy mégsem akar alattvaló lenni.
Én úgy emlékszem, hogy ebédszünetben el tudtam intézni.
Hárommillió pénztártag közül csupán százezren nyilatkoztunk, pedig a pénzünkkel, a pénztári vagyonunkkal szavaztunk. Nemcsak az 1994-es választáson, hanem a 2024-es eu választásokig is az látszott, hogy Kádár népe él az országban.
Az alattvalók elvárják, hogy az állam gondoskodjék róluk. A most tiszára szavazók jó része is azt várja, hogy a kormány gondoskodjon róluk.
Mintha az államnak lenne egy pénzfája, amit jól megráz és azután osztogat belőle.
sityaki péntek, 18:58
Előzmény: #6810  Dehogynincs
Sosem felejtem el, hogy fél napot álltunk sorban a Fiumei úton, hogy megtarthassuk (!!!) a manyupot. Az ott várakozók ezreinek arcáról leolvasható volt, mit gondolnak a fideszről.
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 16:27
Előzmény: #6813  Shortelek
Már nincs. Voltak macskáim, az egyik húsz évig élt. Tavalyelőtt halt meg.
Ha a macskatartáson múlik, hogy a fidesz ne jöjjön vissza, akkor megint lesz.
Kutyám viszont van. Ha jól emlékszem, akkor a tisza az ebadót is bevezette volna az index.hu szerint.
Shortelek péntek, 14:51
Előzmény: #6812  Dehogynincs
Van macskád?:))
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 12:35
Előzmény: #6800  zhagar
Engem a fidesz csapott be.
Azzal riogatott, hogy a tisza macskaadót vezet be. Orbán még azt is mondta, hogy igaz az indexen közzétett tervezet, mert ő még aláírásokat is látott rajta.
Nekem megért volna a macskaadó annyit, hogy cserébe megbukjon a fidesz.
Kockáztattam, a tiszára szavaztam és azóta folyamatosan várom a macskaadót.
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 10:25
Előzmény: #6804  Istvan78
Ennél rosszabb a helyzet.
A választási kampányban azt ígérte a fidesz, hogy megvédi a magánnyugdíjpénztárakat és az önkormányzati választások után rukkolt elő az alaptörvénnyel, aminek fő célja az volt, hogy lehetővé tegye a nyugdíjpénztárak kifosztását. Utána még legalább egy tucatszor fércelgették az alaptörvényüket.
Háromezermilliárd akkori forint. A jelenértéke ma hatezermilliárd forint körül lenne és az azóta nyugdíjba ment pénztártagok már onnan kapnák a nyugdíjuk egynegyedét és az állami rendszerből csak a nyugdíjuk háromnegyedét. 
R00
R00 péntek, 10:20

Az Origo 550 milliónyi állami hirdetést kapott fél év alatt tavaly. A Mandinernek 390 millió, a Borsnak 245 millió jutott.
16 év alatt mennyi KÖZPÉNZT pénzt égettek el ezek.  CSAK A  GYÜLÖLETRE, HAZUGSÁGRA? Most meg kirugnak több száz embert? 
Vége kicsi Vége!
SITTRE OV!
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 10:16
Előzmény: #6807  buxmester
"van egy szerencsétlenekből álló tiszás rajongói klub"
Ez pártfüggetlen. A fidesznek is van ilyen, szerencsétlenekből álló, egyre zsugorodó klubja és a dk-nak meg az mszp-nek is volt. Lehet, hogy a zsugorodáson belül még nő is a szerencsétlenek aránya vagy száma.
Bandita csütörtök, 22:01
Előzmény: #6801  R00
Remélem azért a parlamenti imacsoport marad.
sityaki csütörtök, 19:12
Ezt a kínlódást! Mindössze egy bukott piti szélhámos lelkiüdvéért...
Istvan78 csütörtök, 17:23
Előzmény: #6802  R00
Úgy írt új alkotmányt, változtatta meg egész politikai rendszerünket, hogy erről semmit nem beszélt a választási programjában és a kampányában, ergo nem volt semmilyen felhatalmazása ezekre, de ő simán behazudta, hogy népakaratot teljesít be. 
Istvan78 csütörtök, 17:20
Orbán a kampányban 5%-os költségvetési hiányról beszélt, kiderült, hogy az első negyedéves hiány 9% lett. Orbán hazudott a hiányról, ezért kellett korrigálni a Tiszának.
Mire alapozod, hogy a jogosultak köre nem átlátható? A Fidesz politikája volt a jobbmódú családok támogatása.
 MP az országjárásai során találkozott nagyon sok nehézsorsú emberrel és érzékenyebb lett a szegények. az elesettek, különösen a kiszolgáltatott gyerekek iránt, érthető, ha őket kedvezményezi elsősorban.
.
Hogy ki hagyta bizonytalanságban a szegényebb családokat családi pótlék ügyben? A Fidesz, mert nem emelte a családi pótlékot, az nem bizonytalanság, hogy 50 nap után még nem lehet tudni, mikor emelik.
.
"A ma bejelentett 40 Mrd Ft így a meglévő családtámogatások összegének az 1%-kát sem éri el." Ez milyen ostoba szöveg már. Nyomjad csak a full kretén propagandát.
R00
R00 csütörtök, 17:17

Tizenhat évvel ezelőtt a helyzet hasonló volt a mostanihoz: a választók brutális többséggel leváltanak egy rezsimet, amelyből nagyon elegük volt, az új kormány pedig kőkeményen kihasználja a kétharmados erejét, a bírálatokra meg azt mondja, ő csak a népakaratot teljesíti.
A "JÓ KIS FIDESZ" :-))
R00
R00 csütörtök, 17:15

A vármegyéknek befellegzett, a főispánok is mehetnek vissza a középkorba (Orbánnal együtt) :-))
„A Tisza-kormány javaslata: vármegyék helyett újra megyék, főispánok helyett újra kormánymegbízottak.”

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek