Ide jöhet olyan is, ami nem csak egy irányt lát elvakultan, mert ugye a másik csopiban azokat tiltóra teszik egyből a kistílű gyerekes adminok, nyilván a saját érdekeik miatt
Engem is kiraktak ezért: Moderáció: Kitiltás a "4IG Nyrt reszvenyesek." topikból A moderálás a "4IG Nyrt reszvenyesek." topik #79009 sorszámú hozzászólása alapján történt. A #79009 hozzászólásom ennyi: "Persze, hogy lesz itt még rakéta! Csak az nem lesz mindegy, hogy 4450-ről 5450-re, vagy 2700-ról 3700-ra. :D" Annyi baj legyen.
Egyszòval a véleményem az hogy nem választja el sok de még nem bizonyította a cég .Igaz hogy hogy sokkal nagyobb ígéret mint egy mtelekom de a kommunikáció részén kívül bizony egyenlőre nem bizonyított csak ígért és nézzük meg a mostani részvény ára mennyi ?Aki feltételezni meri hogy nem e szaladtunk túl egy kissé az árfolyamon az fogja be ez a másik topicnál így megy úgy látszik
Nem emlékszem rád a másik topic van de gondolom úgy jartál mint én .Mertél mondani a részvény növekedésével ellentétes véleményt és ezt ott ha igazad is van nem lehet .Meg lehet nézni mit írtam az amerikai hírek előtt és utàna .És legfőképpen mi történt a mai nap
4IG, mindenkinek