Topiknyitó: Hathor 2025. 08. 29. 10:40

Rothadó Magyar gazdaság, minden nagyon rossz.  

BoBynaknmegnyitottam a Rothadó Magyar gazdaság topikot, imádja témat, és itt süllyed ninden a francba, szétlopnak mindent szerinte, fizetéskèptelenseg jön. Jöhetnek a magyar gazdaságot savazo gindolatok, és mellé a folyamatos ATH Bux gondolatok.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2025. 08. 30. 20:13
Előzmény: #74  Hathor
fene tudja mi van a fusztracio mogott, a legtobszor elegedtlenseg az anyagi helyzettel kapcsolatban. De hat konyorgok nagy a vilag aki Pesten nem boldogul annak nyitva a hatar, Ha meg oreg akkor meg mi a fenet csinalt eddig?  Olyan nincs hogy kitarto szorgalmas onfejlesztes es melo melo  melo ne hozna hosszutavon eredmenyt
Hathor
Hathor 2025. 08. 30. 19:50
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Így van. Nincs is értelme írni.
Én is leredukáltam. Itt kb mar csak kötekedés, anyázás megy, elküldés a francba, beszológatás.
Ez van, ezt kell elfogadni, vahy lelèpni.
Arany középutat választom
Törölt felhasználó 2025. 08. 30. 19:46
Előzmény: #71  Hathor
az elmult fel evben is olvastam a forumot noha nem irtam. Lattam mi ment. Neha egesz jokat rohogtem a monitor mogott. De hat banyek lassan 7 eve lesz hogy csevegunk itt es 10 eve lelkes portfolio olvaso vagyok, bar csak a focimeket futom vegig napi szinten. Ha van valami igazan erdekes a vilaggazdasagban azt ugyis kielemzik valamelyik topikban pro kontra :DDD
Zanza2 2025. 08. 30. 19:45
Előzmény: #67  Spiller
Lölőnél nem a profitráta a kérdés, hanem hogy lett egy senki röpke 10 év alatt szinte a semmiből (tíz éve volt max. pár száz MFt-ja) kb 1600 MrdFt-al az ország leggazdagabb embere, és hogy került be a világ ezer leggazdagabbja közé.Összehasonlításként a sokat szidott Soros vagyona csak 2-5x annyi, mint Lölöé. Pedig sokkal profitabilisabb pályán (tőkepiacok)  játszott, több mint fél évszázadon át, és - értékítélet nélkül - más képességű emberként.
Hathor
Hathor 2025. 08. 30. 19:37
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
😁👍👍
Szintén..
Popcorn bekészítve. Várom továbbra is Bobyéktól a szaftos Fidesz sztorikat, meg összeomló gazdaságunk híreit. Azt mondjak nem akarjuk olvasni. Dehogynem. Én itt óránként frissítek, keresve mi milyen fos itthon. Jöhetnének a sztorik, de alig van.. bezzeg allampapir topikban dögivel nyomják..
Törölt felhasználó 2025. 08. 30. 19:32
remekul elvagyok itthon, lehetne sokminden jobb is.,ez teny. De a  bolygo 3/4-e vigan cserelne egy pöstivel. Nalam a pohar felig tele van :D
Spiller 2025. 08. 30. 19:17
Előzmény: #55  Kapzsidözsi
néztem pár videót MNB ügyról. De nem valami himihumi f@szságot valami kis bohóctól hanem ahol össze van rakva oknyomozó riporterek által. Nekem Brückner egy garancia, még anno a HVG-ből kedvelem. Anno HVG, figyelő alap olvasmány volt. Háát szegény HVG.. egy vicclap lett.  De kiváncsi vagyok. Mondjuk a 10k milliárdról nem volt szó. 100 és 400mrd váltakozik, de a meglévő vagyonelemek - érvényes kötelezettségvállalások egyenlege adja majd  a valós számot. Azt is látni kell ÁSZ nem sunnyogott.  Ami nekem nem áll össze az az: Mató nem hülye, a karrierjét lezárhatná egy sikeres MNB elnöki bilétával, erre belemegy ezekbe a dolgokba? Nem hinném anyagilag rászorulna és a lemondása után is hívnák egyetemekre külföldre, írhat könyvet  amiből szép pénz jöhet, lenne egy presztizse.  Nekem ez nem kerek. De kiderül. Mivel benne vagyok a flowban, hallok történeteket a vállalkozói szférából,  a többség arról szól el akarják venni (orbán vagy a veje vagy mészáros..)az amúgy roppant sikeres vállalkozását és ezért akarják tönkre tenni.    De ha megnézém az utóbbi 3 év mérlegét abból látszik esik kell, tele rossz döntésekkel és még évek múlva is árulja a túlárazott vackait. Kicsit arra hasonlít  mint anno amikor Rózsa Sándor rabolgatott, hirtelen meglendültek az általa elkövetett rablások egy időben akár 3-4 helyen is.  
Spiller 2025. 08. 30. 13:52
Előzmény: #36  Spiller
18.  nem a lakosságon hozták be a hiányzó pénzeket hanem a multikon. A világbank adóemelési javaslatával ellentétesen. 
19. Jó hatásfokkal hozták el az ingyenes eus pénzeket szemben a komcsilibsikkel akik hitelfelvétellel eladósították az országot miközben az ingyenes EUs pénzeket 30% alatti hatékonysággal bent hagyták. 
20.  Mató teljesen átalakitotta az adósság szerkezetét, belevette a lakossági pénzeket így a magyaroknak fizetve a kamatot nem pedig a karvalytőkének,  és kidolgozott  egy könnyen finanszírozható szerkezetet. 
Spiller 2025. 08. 30. 13:46
figyu csak a werberi irígységre és gyűlöletre hajazó libsi felütést. A nagy megélhetési politikus hadházi kinyomozta.
" A Mészáros Lőrinchez köthető vállalkozás bevétele az elmúlt öt évben meghaladta a 246 milliárd forintot, amiből több mint 14 milliárd forint nyereségük származott."
ércsük. egy év nem volt sok ezért kellett 5év.  
Egyben köszönjük is enneg a géniusznak amivel bemutatja a hatalmas lopást.
Mennyi volt a mészárosék nyeresége? (az sem mindegy adózás előtt vagy után de ez már magas mint kacsányak az eperfa.
Tehát 14  osztva 246al  tehát a felelmetesen lopó mészáros  5,69% os forgalomarányos nyereséggel bír.  Uhh ez aztán a leleplezés. Tege fel e kezét az aki vállalkozik és ilyen alacsony nála ez a szám.
NER-eztek de ez annyi, munkalehetőség van  rendesen meg kell csinálni elfogadható áron. 
Én tudom mi a NER oka ha lesz kedvem elmondom. 
Spiller 2025. 08. 30. 13:33
látom jött itt a fehérzaj rendesen. És mit Látunk? Azt, öntudatra ébred az anyag. Ennyire hat a baloldali propaganda.   Nem kellenek érvek egyszerűen ami ezen az oldalon van az minden fasz@ itt csupa agysebész és a krém a másik oldal az maga a fertő agyhalottak,   a társadalom söpredéke.   
Igen. 
Ha van egy szakértő aki autókat hasonít össze akkor minimum azonos kategóriákat kell összehasonlítani, ráadásul fel ker sorolni egyiknél és másiknál a pozitív tulajdonságokat és a hiányokat hátrányokat.  
Majd besegítek mert látom nem megy, csinálok egy fidesz kontra listát.   
Spiller 2025. 08. 30. 13:26
pár dolog1:
alapból egyszerű a dolog ahogy én látom.
Van egy új világáramlat.. ez a szélsőbalos kollektívista, globalista áramlat ami náciktól átvett módszerekkel dolgozik. Nem tudom mi a végső cél (a hatalom és a totálisellenőrzés biztosan benne van) de mindent bevetnek. hazugságok.. kettősbeszéd kettős mérce, idegen zászló.. zöldnek, emberjoginak,állatvédőnek és liberálisnak mondják magukat. Egy olyan arculatotépítettek, amivel azt sugallják akkor vagy nyerő, felvilágosult,humanista, felelősen gondolkodó, szabad ember ha azt mondod amit ők. Hanem akkor jönnek a negatív jelzők, fasiszta náci, homofób, agyhalott,gyáva, szolgalelkű.. Félelmetesen jól használják a közösségi forumokat és a netes médiát.. hamis hírekkel befolyásolnak ha számukra kedvezőtlentények vélemények kerülnek a világhálóra beindul a mémhadsereg éstúlterheléses támadást indítanak..próbálják kitekerni megforgatni nevetségessé tenni magát a hírt és főleg a forrást.
A liberalizmus alapjai sem tartják be, különbnek gondolják magukat másoknál, kiválasztottnak. Nem kíváncsiak mások véleményére megtámadnak mindent ami nem azt mondja amit ők. Nem beszélve arról, hogy a demokrácia alapjait sem tartják be, Nem az van, hogy kampányolnak,pártként megméretik magukat és dolgoznak a többségi szavazatmegszerzéséért hanem zsarolással, lefizetéssel, érzékenyítésselszereznek befolyást céljaik elérése érdekében.
Mint globalistáknak nem érdekük a nemzeti érzület, nekik identitás nélküli jól befolyásolható biorobotokra van szükség.
Ki vagy ki vannak a háttérben? Háttérhatalom? huhh ezt tudom ez összeesküvés elmélet.. ismeri fel a dolgot az érzékenyített.
A világ erőforrásainak a zöme kevesek kezében van, ez mi ha nem a világhatalom?
Fő kérdés mi a cél? Világkormány ..világjegy? ja az más :)
Szerintem olyan sok a virtuális pénz ezt ki kell helyezni és kamatrabszolgákat csinálni.. nekik a legyek hordják össze..
szieszta 2025. 08. 30. 10:39
Előzmény: #63  Freeshark
A NER-re szükség lenne, de nem ilyen élősködőkre. Tehetséges vállalkozók kellenek, akik húzzák a gazdaságot és gazdagítják az országot. Az orbán beteg rendszerében minden fordítva van, az ország gazdagítja a tehetségtelen élősködőket.
Freeshark 2025. 08. 30. 09:35
Az a tényállás h a fidesz és a ner az egy élősködő maffia amelyre semmi szükség!
Freeshark 2025. 08. 30. 09:32
Szakértői kormányra van szükség, a nemzetközi tőkéseknek erre kéne törekedniük, ha számos vállalat összefogna akkor ezt meg lehetne valósítani és nem lenne folyamatosan növekvő államadósság és deficit és értelmetlen populista intézkedések.Valójában a polgárok jelentős részének szavazati joggal sem kéne rendelkeznie úgyse tudják megérteni mi folyik körülöttük!
tihamer
tihamer 2025. 08. 30. 09:20
Előzmény: #52  Hathor
Így van, érdemes volt megnyitni a rothadó topicot.
Előbb is megnyithattad volna, de jobb később mint soha.
Köszönöm.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek