Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
irgalmatlanul szarok most az OTP rendszerei. Singlemarket egy átverés most kb - 3x áron (ha a 1 hónappal ezelőtti funkcionítást vesszük alapul). OTPdirekt helyett egy zsák fost tettek az asztalra. már attól is agyhalált kaptam, h most szembesültem ezzel: próbáltam találni - az átmeneti időre - egy oldalt, ahol nem 1 órás késleltetéssel vannak adatok - már annak is örülnék, ha 15 perc lenne... pl. portfolió.hu-n kb 1 órás késés van.. még a BUX-ra is!!! (régen 15p-s volt, ha jól emlékszem) investing.com-on tegnapi (?) BUX adatok vannnak... részvényekre órás késés baha.com-on 1,5 órás!!! késéban van a BUX Tradingview min 1 órás késés... mi a fene van??? help, van olyan oldal, ahol ha nem is realtime, de max kb 15-20p-s késéssel vannak adatok? lehetőleg ingyenes /vagy nem kell hónapokra előfizetést venni??? van még ilyen egyáltalán?
Szerintem is.És ebben az esetben ha nem lessz készletpárosítási lehetőség a singlemarketben,akkor megvárom hogy kijöjjek nullára az eladásokkal,aztán megválok az OTP banktól. Én nem kötök global szerződést,ha jól tudom magasabb jutalékot kérnek,ha globálon adnék el.
Tegnap ugyanez. Tettem be vételre 4 ig- x darabot adott árfolyamon. A megbízásoknák azt írja hogy teljesült, viszont a készletben meg nincs annyi mint ami a megbízás szerint teljesült. Pedig az árfolyam volt böven a megbízás alatti szinten is. Lényegében a készletben csak egy része jelenik meg.
Tegnap eladtam részvényt, de sehol nem látszik. Beszéltem egy ügyintézővel és megtudtam, hogy az eladási tranzakciók tegnap óta nem teljesülnek, de a kollegák már dolgoznak a hiba kijavításán. Néhány nap, értitek NÉHÁNY NAP türelmet kérnek, a pénzem addig lóg a levegőben, nem férek hozzá. Ez már tényleg mindennek a teteje, erre már nincsenek szavak.
pont ugyanez történt velem, 2 részletben vettem az egyik kiírta h teljesült a másik valami "beadásra vár"...egyik sem realizálódott a portfoliómba. én levelet írtam nekik....
Na, ez egy érdekes jelenség. Mert mi van, ha reggel veszed, akkor tudsz-e day-tradelni? Mondjuk most nem tudnád day-tradeben shortolni így. Gondolom a probléma a T+2 nappal magától megoldódik, de a user experience így elég gyenge, plusz rengetek impulzív trade marad el. Remélem javítják hamar.
Tegnap zárás előtt vettem 4ig részvényt, ami teljesült, de a számlán nem jelenik meg. Azt írja ki, hogy nem rendelkezem vele, a megbízásoknál ott van, hogy teljesült. Most eladnám nyerőben, de nem tudom. Telefonos panaszt rögzítettek. Mit tudnék még csinálni?
Az ügyintéző azt mondta ma, hogy rövidesen jön a készletpárosítás.Most is mondta a GlobalMarket megoldást.Már kétszer írtam, hogy a Globalra akarnak minket terelni.
Többen írták,hogy sorba berakták a régebbi, magasabb bekerülési áru részvényeket irreálisan magas eladási áru FIFOra, amíg a jó bekerülési sorra nem került. Sajnos ez a módszer nem működik! Hiába raktam be utolsónak reális eladási árra a jó beszerzési értékűt, a legelső sz@rt adta el. A filléres 2400 Ftot csütörtökön visszakaptam.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni