Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Így van! 1 és könyv /900 ft 5 ös könyv/2400 ft 10 es/ 3000 ft Értékpapír szla 350 ft amihez jön valami rendszer használati díj 150 ft millióként, de nullázni lehet havi 20 000ft utalással! A telefont felvették 2 perc alatt! Még van akciójuk szla vezetésre 40 000ft ft.....vagy ingyenes szla...érdemes foglalkozni vele. + ingyenes jóváírás tőzsdei tranzakció után! Magasabbra tették a mércét, köszönöm otp, viszlát!
Köszi, megpróbáltam megint ahogy írtad. Nálam biztos nem állítottak be valamit jól. Az előfizetési díjat rögtön levonták, de ahol mondod, a tovább, előfizetéseknél az szerepel, hogy 15 perccel késleltetett árak. Se telefonon, se laptopon nem látok reált. Piactéren részvénynél is késleltetett adatok csak.
erste netborker új felületét most próbálgatom. hát ég és föld. 3000Ft-ért 10-es könyv!!! real time adatokkal, azonnal frissülő kötéslistával. teljesen személyreszabható.
Én 21 n fizettem be s ma reggeltől működik! Persze ellenőrizd le a "továbbiak" gombnál a befizetéseket ahol azt kell kiírnia hogy aktív! Majd a "piactéren nyisd meg a részvényt s alul kapcsol j át a "részvény" adatókor a "piaci" adatokra! De jobban jársz és ott szép görbét, ha arafikon bal felső részén található átlós nyíllal széthúzod az ábrát (teljes képernyő) s alul 1 percre alítod, akkor egész jó!
Előfizetésem nekem is van és a piaci ár tényleg pontos egy pár másodperc késéssel de azért könyv nélkül elég nehéz kereskedni főleg úgy hogy nem tudod ki mennyit ad el vagy mennyit vesz inkább fizetném a magasabb összeget a direkt bróker ért ami sokkal jobban volt kereskedhető napi szinten
Én 11.18-án reggel fizettem elő a reál árfolyamra és a mai napig nem látom, csak a késleltetettet. Minden nap írok emailt nekik, többszőr telefonáltam is. Semmi változás. Sablon választ kapok, hogy fejlesztés alatt a rendszer. Már nem is 5-ös, vagy 10-es könyvet kérek...csak reált, amiért fizettem. De semmi...Van így közületek más is?
Nehéz megítélni de látom az új kötést és az percre stimmel! Nehéz megítélni, hisz nincs mihez viszonyítani az bizti, hogy percen belül! Viszont a xetra az 15 perces maradt!
Szia ! Előfizetéssel milyen gyakorisággal frissül az árfolyam ? 10 perc ? 1 perc ? 15 másodperc ? Nem a kinagyított grafikonra gondolok, hanem a többsoros nézetekre, mint a 'kedvencek" vagy a "piactér". Köszi.
Nem akarom dicsérni ezt az új felületet, de előfizettem rá és most látom a friss árfolyamot! Persze a könyv az 1 de én mindig fölé kínálok a legjobb vevőnek és így teljesül, hisz úgy is a legjobb árfolyamon adják! Meglehet dec. 8 után lesz már 10 könyv!? No és a nyesz számlát is látom és már vettem is róla részvényeket! Persze átláthatatlan még amit részben szokni kell, s lehet - bízom benne, hogy ez változni fog!
A hétvégén reménykedtem hogy talán ma reggel lesz valami változás betesznek egy ötös könyvet vagy valami további jó dolgokat de ugyanaz a semmi egyszerűen elment a kedvem a kereskedéstől ezen a felületen tehetetlennek érzem magam ráadásul anyagi kár is ér zés
Én csak kis szürke senki vagyok , de idén ott hagytam több mint 3 milliót az otp-nél csak a tőzsdei díjakra. Július 31.-ei az első adás-vételem a marketen, azóta csak azon kereskedtem.( bezzeg ezt vissza lehet követni) Nyilván az olcsóbb díja végett. Nos ez a pénz nem fog hiányozi nekik ? Ez hány átlag lakossági számlának a díjával egyenértékű ? Feltettem nekik a kérdést , de csak egy ,, váll rándítás sem volt"..
Igen próbáltam, nagyon kis összegnél is ez az üzenet jön ki: "A megadott összeg nagyobb, mint a kapcsolt számládon található egyenleg". A rendszer csak a friss beutalást fogadó pénzszámlát látja - amin általában tényleg nincs szabad pénz, az újra befektethető összeget nem. Már 8-10 napja van egy rakat szabad pénzem, tehát a T+x napos téma sem lehet az ok.
Azért ha 200-300 aktívan tőzsdéző ügyfél elhagyja a klientúrát az fájni fog. Nem mindenkinek, de lesz, akinek nagyon az OTP-n belül. Na az a valaki baszódjon is meg. :)
Próbáltál megbízást adni, és nem sikerült? Én simán el tudom képzelni, hogy amúgy a háttérben látja az egyenleget, csak az ügyfélnek nem mutatja meg, és ha olyan megbízást adsz meg, amire lenne fedezet, akkor azt teljesíti.
Most látom, hogy az OTP új rendszerében, az új internetbankban nem jelenik meg a NYESZ számla szabad pénz egyenlege és így nem lehet befektetési alapot vagy állampapírt venni sem. A szabad pénzegyenleg csak a SingleMarketben látható és költhető de csak a tőzsdén. Ez is nagyon gáz. Számomra így muszáj lesz bankot váltani, nem akarok 100% részvényben lenni folyamatosan.
Igen. Az, ahogyan a direktrbróker -> singlemarket átállás történt, jól mutatja, hogy az OTP-s IT vertikumban a kompetencia-deficit nem csak a fejlesztők szintjén, és nem is csak a rendszermérnökök szintjén, de a topmenedzsment szintjén is fennáll. Sőt, szerintem ebben a sorrendben súlyosbodik.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni