Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
fabicsek
fabicsek 2025. 11. 21. 11:45
A mai nap nagy kihívás volt! Rendszeresen utalok a nyesz számlámra és utána részvényeket veszek rajta! No fél órás küzdelem s megtaláltam a számlát s elindítottam a vételeket! a lényeg, hogy sikerült! De kuv@ nehéz volt megtalálni a megfelelő felületet!
Azóta sem találok vissza oda!
rookie654
rookie654 2025. 11. 21. 11:21
Előzmény: #797  kockaveto1
Semmi gond, nincs harag. Tényleg nyugodtan írd le bmikor, attól mert én máshogy állok a dologhoz. Nem vagyunk egyformák és nincs ezzel semmi probléma, ettől még nem fogok összeveszni senkivel, mert nincs értelme. 
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 21. 11:17
Előzmény: #793  guildenstern
Az OTP miért nem tisztel minket? Csak mi tiszteljük az Ő jogaikat, nekünk meg akár óriási károkat is okozhatnak...Velünk akkor ki is foglalkozik?
kockaveto1 2025. 11. 21. 11:12
Előzmény: #796  rookie654
én teljesen egyetértettem Veled. csak igen, jobb volt még egyszer leírni. köszönöm a lehetőséget. 
rookie654
rookie654 2025. 11. 21. 11:09
Előzmény: #789  kockaveto1
Ha ettől jobban alszol, h minden nap leírod ugyan azokat a problémákat, hát csináld. Ha úgy gondolod, h a száz/ezer számra hozzájuk érkező panaszok mellett, amiket a napokban kaptak tőlünk szükségük van arra, h ezt a fórumot is olvassák a problémákkal kapcsolatban, csináld. Én pusztán arra próbáltam volna rávilágítani, h volt legalább fél év, míg rendbe rakhatták volna ezt is, míg párhuzamosan futott a direkttel. Nem történt meg, így erős kétségeim vannak afelől, h az itteni fórum beírások fogják nagy hirtelen megváltoztatni a dolgokat, ha elmondjuk itt minden nap ugyan azokat a dolgokat. De ismétlem magam, ha neked ettől jobb lesz, ám legyen. Nem azt mondom, h senki ne írjon ide ezután, ha attól jobban érzi magát, h minden nap beírja ugyanazt, pusztán arra a hozzászólásra reagáltam, h "nagy a csend itt".
kockaveto1 2025. 11. 21. 11:09
ha én voltam, töröld, kérlek.
Colombo
Colombo 2025. 11. 21. 11:07
Te ezek szerint nem az OTP platformján kereskedsz. Örülj neki, ez a helyzet egy hatalmas probléma most, és ezek a hozzászólások megfelelnek ahhoz a szinthez, ahogy az OTP az ügyfeleit megszívatta. 
guildenstern
guildenstern 2025. 11. 21. 10:53

Kedves fórumozók,
nyomatékosan kérjük, hogy a beszélgetést a személyiség jogok tiszteletben tartása mellett folytassátok.   Köszi.
kockaveto1 2025. 11. 21. 10:45
Előzmény: #791  Toten

"Az új platform kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk ügyfeleink igényeire. Bízunk benne, hogy az új funkciók megismerése után Ön is elégedett lesz."
ezt nekem is beleírják. Ez akaszt ki a legjobban az egész válaszban. Meg nyilvánvaló, hogy meg sem próbálnak megoldást találni. nyomnak egy kis marketingszöveget, a fele problémámra válaszolnak vamit, aminek köze nincs a dologhoz, aztán le van tudva az ügyfélpanasz. 
Toten
Toten 2025. 11. 21. 10:37
Egyébként továbbra is a sablonszöveget küldik a panaszra válaszként. 
"Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét. Az OTP SingleMarket felületét folyamatosan fejlesztjük, így egyre több befektetési szolgáltatást teszünk elérhetővé. A részvényekre vonatkozó tíz legjobb vételi és eladási ajánlatot, valamint az ajánlatban érintett részvények mennyiségét hamarosan elérhetővé tesszük a felületen.   Az új platform kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk ügyfeleink igényeire. Bízunk benne, hogy az új funkciók megismerése után Ön is elégedett lesz."
Toten
Toten 2025. 11. 21. 10:36
Adok nekik időd december elejéig. Ha nem megy nekik akkor átmegyek más bankhoz. Ennyi. Így nem lehet vakon tőzsdézni, meg itt a fórumon könyvért kuncsorogni. Ügyfélbizalom nálam 0 körül lett..
kockaveto1 2025. 11. 21. 10:32
Előzmény: #781  rookie654
ez pontosan így van. az a baj, hogy azzal. n hogy itt elmaradnak a hőbörgések, azt hihetik( ha valóban olvassák), hogy mindenki belenyugodott a helyzetbe. Pedig ez nem így van. A 10-es könyv, (amit mindenhol 4000ft-ért írnak), nem old meg SEMMIT! Nincs kötéslista, az legalább annyira fontos, és csak FIFO, tranzakciók eredményei,átvezetési számla és átláthatatlan. Ami eddig egyazon oldalon van, most nem látható egy adott pillanatban. számomra is használhatatlan. így nem fogok ezen a felületen napizni. ez nyilván nem nagy érvágás az OTP-nek, de sok kicsi sokra megy. Valszeg a brókerfelület egyébként sem egy nagy bevétel az OTP-nek. Nem is értem, miért kellett hozzányúlniuk. Lehet, az eddigi felület jogtulajdonosa már nem engedte tovább annak használatát. És a nagyon kedves fejlesztő informatikusok ba...a meg. inkább morózus zsenik lennének. Na, ennyi. 
Jagd 2025. 11. 21. 10:24
Előzmény: #777  buxmester
Nem csak az a gond ,h nincs 5 v10es könyv.Hanem az is ,h eddig lelehetett kérni bármilyen időszakra mondjuk 1 évre is a befetetéseink eredményét.Itt meg semmi nem lehet.Ez egy nagy kibaszás h úgy cseréltek ,h roszabbra.
O1Gci 2025. 11. 21. 10:15
Előzmény: #779  joocukor
Én ma se kapcsolom már be a gépet.Nincs értelme így.Másik bank keresésén ügyködök inkább.
Ez mostanra már becsületbeli kérdéssé is vált nálam!
Nincs mit keresnem otp-nél!
palstek 2025. 11. 21. 10:03
Előzmény: #782  PeterS
Ez pontosan melyik hirdetményben van? 
Zozo12 2025. 11. 21. 09:52
Előzmény: #782  PeterS
👍en is tudtam csak nem ertem miert nem adnak 5 ös könyvet legalabb ennyi a minimum volna 
popeye167 2025. 11. 21. 09:47
Előzmény: #777  buxmester
Az  még addig jó is lenne, de itt egy másik probléma is! Miért nem látjuk a befektetések eredményét , legalább a 2025 évre, mikor itt az év vége és jó lenne tudni hogy hogyan tervezzünk még az adózás szempontjából eladni,esetleg venni !
PeterS 2025. 11. 21. 09:44
Előzmény: #778  Zozo12
Sziasztok!
Új vagyok itt, csak emiatt a topik miatt regisztráltam.
A kérdésre a válasz szerepel az aktuális hirdetményben.
BÉT-en forgalmazott értékpapírok árfolyamadatai
level 1 - 1 könyvmélység szintű real-time adatok 2400 Ft./hó
level 10 - 10 könyvmélység szintű real-time adatok 4000 Ft./hó
Apróbetű:
*OTP SingleMarket szolgáltatáson keresztül a BÉT level 10 real-time árak előfizetésére 2025 folyamán, a későbbiekben nyílik lehetőség.
rookie654
rookie654 2025. 11. 21. 09:44
Előzmény: #779  joocukor
Mivel jobb minden nap beírni ugyan azokat a panaszokat ide? Mostanra kb. mindenki elküldte már a panaszáradatát többször is az OTP-nek. Én így gondolom, aztán lehet ezzel egyedül vagyok. 

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek