Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Érdekes, milyen lazán kezeli a bankszövetség a fejesek elérhetőségét. A bátorak rátehetik CC-ben Csanyi Pétert a panaszleveleiknél. :D https://bankszovetseg.hu/Public/gep/2021/244-271%20Becsei_P.pdf
Nem ezt gondolom, hogy hullanának ezért....ha épp ésszel gondolkodik a vezetés be se próbálták volna ezt az égést elindítani! Viszont remélem a sok bosszúság és kár után sokan átpártolnak felelősségteljesebb intézethez!
Részvétem az ügyfeleknek (hasonlót átéltem a KBC --> KH Patria ügyfélátruházásnál, 2 hétig át sem tudtam regisztrálni ügyfélmigrációs hibák miatt, KBC meg már nem működött, aztán onnan sok idő volt még az új rendszer hibáinak javítása, és az igények fejlesztése). . Ha küldtök nagyobb bejelentéseket, meg, hogy alapszintű kereskedésre mennyire használhatatlan, esetleg be lehetne cc-zni a BÉT-et és az MNB-t is (vagy egyenleg és szenzitív adatok/screenshotok nélkül nekik is utánküldeni néhány nagyobb emailt, csak hogy elsőkézből lássák). Tudom, hogy a panaszkezelések első köre a bef. szolgáltatónál van ilyenkor, és ezután lehetne tovább menni, de az MNB a felügyeleti szerv, biztos látják ők is a kialakult szitut (ők adták ki az engedélyt, monitorozzák a befszolgáltatókat, és nem mellesleg ők a BÉT legnagyobb tulajdonosai is egyben. Mivel az OTP a Wood, Concorde és KH mögött kb. a 4. a hazai brókerrangsorban, nagyon sok lakossági ügyféllel, ez a helyzet anyagi és valahol reputációs károkat okoz a BÉT-nek is). A BÉT-en is vannak szerintem feltételei egy tőzsdei tagságnak, kereskedésnek, amiket az OTP most nem valószínű, hogy hiánytalanul teljesít... csomó feltételnek meg kell felelnie egy brókercégnek, nem? Legyen MNB-től engedélye, brókere, BÉT-től engedélye, ügyfélmegbízásokat hajtsa végre, technikai háttér, megfelelő rendszerek stb. Pl. ezekhez nem hiányzik most egy működőképes, hiteles adatokat megjelenítő és továbbító, auditált frontend kereskedési rendszer? MNB, külsős IT auditok ilyen nagy rendszercserénél hol vannak? Mi van akkor, ha a hibás rendszer (hibás adatok) miatt az ügyfél olyan megbízást küld be, ami pl. market abuse esetet generálhat, és MNB-nél beriaszt? A BÉT valószínűleg nem fogja nyilvánosan ekézni és szankcionálni az OTP-t, a legnagyobb és legfontosabb kibocsátóját, de a háttérben azért piszkálhatják onnan is. Ha kevesebb a trade, mert rossz a rendszer, ügyfelek félnek tradelni, akkor a BÉT-nek is kevesebb a bevétele. Ha az MNB és a BÉT is tapossák őket egy kicsit, talán hamarabb lépnek a javításokkal is. Meg persze hasznos lenne 1-2 cikk is. Amikor pl. banki leállások, hibák vannak, akkor azonnal születnek a cikkek (oké, az több ember térint valszeg, de most is ideje lenne ennek).
Amint elkezdenek letiplizni az ügyfelek, sürgősebb lesz. Negatív reklám. Árfolyam csökkenés. Előbb utóbb fejek hullanak. Viccnek is rossz az egész. Az alap, hogy könyv legyen. A konkurencia erősen röhög és várja az érkezőket.
Csak reált látsz, azon kívül semmi éremleges információhoz nem jutsz, de a reál sem megbízható, a kedvencekben felcseréli a legjobb vételi ajánlatot az eladással. Ez tényleg szánalmas.
Elszomoritó! És igy akar az OTP versenyezni a revolut és társai ellen. Lövik az öngólokat. Évek óta irom, hogy a jövő azé a régióban, aki meggyőző módon tud digitálisan bankolni. Ez sok minden csak nem meggyőző. Egy ilyen kudarc normálisan működő cégnél azonnali kirúgásokat eredményez. Kezdve a főfelelőssel.
Milyen üzletire gondolsz? Jelenleg a SM-ben csak 1 előfizetés létezik a 2500 forintos, a másikat - szokás szerint - még fejlesztik. Amúgy nem, abban is azok a hibák vannak, amiket itt elsoroltatok, sőt hétfőn kereskedésre alkalmatlan állapotban volt még a webes felület is, egyszerűen le volt fagyva az eladás/vétel rész, plusz az árfolyam (amire ráadásul előfizettem) ,szóval az egész, a portfolió kimutatás vagy megy vagy nem. Ez ennyi. Mondták, hogy reklamálhatok a bank 30 nap múlva válaszolni fog rá, mert ezt előírja neki a törvény. Kössz. Én csak azt nem értem, ha a cégeknek még mindig él az otp direkt felület, akkor mért nem engedélyezik vissza a többieknek is + a brókert, amíg nem működik az új felület rendesen? Ja hogy akkor el kéne ismeri, hogy ez nem sikerült, hát ez van. A bevétel nem számít majd a sms-ekből kikompenzálják. :D
A bejegyzésed helyes és jogos. A választ is felteheted ha méltóztatnak egyáltalán ... Azt nem kellett volna odaírni nekik, hogy egy mérettel kisebb cipőt vettél a boltba és ez miatt is az országot hibáztatod.
Én ezt az emailt (már a 3.at) küldtem nekik 2 órája most éppen a mobilbankból miután tegnap óta nem tudják megjeleníteni benne a portfóliómat: T. "Bank"! Második napja nem tudják megjelenìteni a portfólióm és 3. napja nem tudok tőzsdézni mert egy hulladékra cserélték a direktbrokert.Nem gondolják,hogy illene lépnie valamit a régiónk egyik legnagyobb bankjaként???Szánalmas,bosszantó és kiábrándító az az amatőr hozzáállás amit én és a többi tőzsdézni kívánó ügyfelük tapasztal kedd óta az önök részéről.Javaslom,hogy keressenek valaki fejest aki gondolkodásra is képes és olvastassák el vele kedd reggeltől a Porfólió "singlemarket problémák fórumát!Évi többszázezer forintot hagyok maguknál azért,hogy semmibe vegyék 3. napja a panaszaimat ugyanis se változást se visszajelzést nem tapasztalok.Tény,hogy ez egy béna,szar ország 16. éve,de azért nem kéne egy bizonyos szint alá menni!
A könyvet nekem decemberre ígérték azonnal 10-est. Persze az árát nem közölték. A kedvencekbe belépve ma keveri a legjobb vételi és eladási árakat, pont fordítva adja meg. Aktuális piactér részvényekbe belépve utolsó oszlopba darabszámot ad az aktuális forgalomra, én meg szorozgassak hol is járunk összegben, ráadásul nem is frissül magától. Valahogy át kellene vinni a meglévő TBSZ-t máshova, ez kritikán aluli.
"Az új platform kialakításánál kiemelt
figyelmet fordítottunk ügyfelek igényeire. Bízunk benne, hogy az új
funkciók megismerése után Ön is elégedett lesz." ezt így képesek voltak beleírni a válaszba...
Én bankfiókban voltam nemrég, hívtam már prászor őket stb..... amit mondanak pl a könyvre hogy majd lesz csak nem tudják mikor.... azt nem értem ha működött direkt brókernál akkor itt hogy oldotta meg a IT team hogy ne menjen ? Tesóm informatikus villogott nekem a múltkor ilyen olyan fejlesztéseket csinál hogy az AI mennyi mindent kivált stb.... ja ... amig egy ilyet nem képesek megoldani addig szerintem nincs miről beszélni :D Maga az app nincs vele különösebb bajom.... gyorsabb mint a direkt broki volt.... de a funkcionalitások még nem működnek.... így hogy az életbe állították élesbe? Értem én hogy saját reportingban nem számít, de itt nem maguknak megy hanem sokan használják napi szinten..... (valaki jó bónuszt kapott érte.... dolgoztam már banknál vezettünk már be rendszert a vezetés annyit mondott nem érdekli őket ha nem jó de ez most élesbe megy :D )
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni