Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nálatok is a Kedvencekbe fel vannak cserélve a vételi és eladási árak. Ha már rámész az rv re akkor jól írja de ahol a kedvencek van ott fordítva van...vicc...
irásos panaszt nyujtottam be. Követeltem a direktbroker visszallitását, amig a singlemarketet használhatóvá teszik. Szerintem hasonló 1000 követelés hangsúlyosabb lenne mint ez az egy.
Azt pedig tisztázzuk: amit jelenleg előfizetés nélkül látunk, az nem a 15 perccel késleltetett folyamatos árfolyamadat, hanem 10 percenként egy (1) db, 15 perccel késleltetett árfolyamérték. Ez a kettő nagyon nem ugyanaz !
Én most megpróbáltam venni,de nem tudok mert a vételre kattintás után megnyiló ablakban nem lehet lejjebb menni,hogy kiválasszam a megfelelő TBSZ-t illetve lassam a megbízás adatait és folytassam a vételt. Egyszerűen nincs hová kattintani,nincs gomb/ikon. Három helyre írtam idáig nekik,semmi válasz! Aki ezt így jónak találta az rohadjon meg ott ahol van!
Ha magyar részvényekkel nem akarsz kereskedni (de van usa, uk, cac, dán, norvég, japán, kínai), akkor már a Revolut sem rossz választás, sőt ott van az Etoro vagy a Trading212 is. Egyiken sincs tbsz, viszont revolultnak már lesz magyar iban-ja is és lehet rá majd fizut is utalni. Valutaváltás sokkal jobb, mint egy magyar banknál. Állítólag az interactive brokers-en van tbsz is, ott tudsz bét-tel is kereskedni. Én azt nem ismerem.
Abból is látszik, hogy borzasztó kiforratlan a rendszer, hogy (miközben hozzá sem nyúlok, csak nézem, és 10 percnél gyakrabban nem frissít) süvít a gépem, mintha valami bonyolult számítást végző program futna rajta, mint már korábban írtam. Láthatóan a kód optimalizálásával egyáltalán nem foglalkoztak, örültek, hogy megy úgy ahogy. Ami azért szégyen, mert elvileg már hónapok óta élesítették.
itt nem az ef. díj a legnagyobb veszteség. És többszöri alkalom után már azt se fizették nekem vissza. Mit kell azon magyarázni, hogy napokig nem ment a rendszer? automatikusan kellene visszautalniuk, ha kéri az ember.
szóval, rőpke két óra teljes odafigyelés után rájöttem, hogy nem olyan rossza ez, csak kereskedni ne akarjon az ember. (az ikonoktól konkrétan felfordul a gyomrom, nem lehet vhogy kikapcsolni?) anno 5 perc se kellett, hogy a direktbrókerben átnézzem, mi kell a kereskedéshez..
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni