Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Szia Rray, Úgy emlékszem te írtál a MicroAlgo (MLGO)-ról. Követed még? Kezd eléggé jó áron lenni a részvény, csak az a bajom vele, hogy az általános adatokon kívül nem találok semmilyen infót a cégről, pedig lehet, hogy lassan érdemes lenne egy próbát tenni vele.
Szia, TOPW szépen meg, amint eléri a két számjegyet, akkor énis adok belőle... Ami nagyot fog menni most az a GRYP, Trump új IPO, ja jövő hónapban lesz HUT-al a merge, 5-8 közé felmehet egészen gyorsan... Csak Erste nem akarja nekem felvenni.... ma újra hívom őket... Rray
MVST valóban szép kitörés előtt állhat. Ezen felül amit nézegetünk: COMM, LYFT, OUST, RUM, PRCH, EOS, STNE, REAL. Szerintem kicsit később APPS. MÉG az US2000 nem igazán szép, de talán a mélypont meg volt, tehát a hátszél is kialakulóban van egy nyár eleji rallyhoz. Csak óvatosan.
Az a fura, hogy Webull ha rákeresel, akkor robotika tevékenységet így, a leírás pedig luxury.... nem tom, de sztem 8-10 ig felszaladhat ilyen alacsony floattal...
Skacok, van egy jó tippem, TOPW-t nézzétek meg, Zmanx ajánlotta, alacsony a float, IPO, nagyot mehet.... utóbbi napokban megjött bele a forgalom is... :)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.