A kis huncutok mit találtam 87. Az igazságos adózást! Adómentessé tesszük a minimálbér összegét minden alkalmazottnak, hogy a megélhetéshez szükséges minimális jövedelem adómentes legyen minden tisztességgel dolgozó magyar munkavállalónak! 15%-os szolidaritási adó bevezetésével kétszeresre emeljük a leggazdagabb 1%, tehát a havi 2,5 millió forintot meghaladó jövedelmek és az évi 30 millió forint feletti osztalékok és tőkejövedelmek adóját. Az osztalék szociális hozzájárulási adóját a társadalombiztosítási járulék szintjére emeljük, és azt a tőzsdei nyereségre is kiterjesztjük, valamint megszüntetjük annak felső határát, hogy mindenki kivegye a részét közterhekből! 30 % os adó lesz ha sok jövedelmed van !
Szeretnék szívni, hogy 5 mrd pénzügyi vagyon után fizetek évi 1% adót. A nem TBSZ-n lévő tőzsdei befektetések árfolyam nyeresége ugyanúgy 15%-l adózik, mint a lakás kiadás és ráadásul minden költség levonható a nyereségből. Nincs rá szochó. A szochóval csak a TBSZ feltörőket szivattyák.
ez is érdekes benne 26. Adómentes fizetés a minimálbér összegéig, nagyobb felelősség a cégek oldalán! A kormányváltás után adómentessé tesszük a minimálbér összegét, hogy a megélhetéshez szükséges minimális jövedelem adómentes legyen minden tisztességgel dolgozó magyar munkavállalónak! Ugyanakkor többszörös adót vetünk ki a sokmilliós fizetésekre, osztalékokra és tőkejövedelmekre, és a milliárdos vagyonok tulajdonosaira.
izommanvagyok
ma, 10:54
DK egyébként mint EU ba bekötött párt benne is van a programjába az alábbi: ". Panelprogram plusz lakóházfelújítási programot! Öt év alatt 500 ezer lakótelepi lakás és 1 millió régi építésű társasházi lakás, illetve családi ház felújítását tesszük lehetővé. Az úgynevezett mély felújításokat fogjuk elsősorban támogatni, amely kiterjed a házak szigetelésére, a nyílászárókra, a fűtési rendszerére, illetve egyéb gépészeti berendezéseire is. A felújítást összekötjük napelemek telepítésével is. A felújítást elsősorban uniós forrásokból finanszírozzuk, és lehetővé tesszük a támogatások önrész nélküli igénybevételét is." Péter
és pártja csak egy beetető párt , mert a DK ra nem tud több millió
ember szavazni.. az ő programjukat fogják egyébként végrehajtani
fentebbit onnan másoltam jön a panel program ha ellenzék nyer https://dkp.hu/uploads/content/Dobrev_Klara_vallalasai.pdf Évi 10 ezer bérlakást ígér ( ahogy Péter ) egyébként , De ez csepp a tengerbe és rengeteg pénz kell hozzá Mire itt is annyi bérlakás lesz mint Bécsbe az 100 év ők akkor kezdték a bulit.
Jó videó, ugyanazokat az érveket sorakoztatja fel a populista hülyeségként bedobott vagyonadó ellen, mint amit én emlegetettem itt korábban. Csodálatos lenne, hogy Magyar Péter kormánya egy magyar tulajdonú vállalat vagyonát vagyonadóval sújtaná, a külföldi versenytársat viszont nem, a sok agyhalott természetesen ennek is örül. 😂
Tisza amúgy valahogy " ösztönözni" akarja a magán befektetőket, hogy adjanak ki minél több lakást kiadásra.. Én azt is el tudom képzelni, hogy lehet adómentes lesz ha kiadod hosszú távra a lakásod? :D Mekkora lenne már vagy csak az új építésbe bele vágó vállalkozók kapják meg ezt a kedvezmény, hogy adómentesen kiadják a lakásaikat? Nem tudom... meglátjuk nálam sose volt üres járat én sose trezornak használtam a lakásom.
Kíváncsian várom, mi lesz Mamdani polgármesterségéből és főleg abból, hogy a győzelme után a Demokrata Párton belül legyőzik-e a komcsik a liberálisokat. Érdekes lenne végignézni, ahogy Mamdani törekvéseinek megfelelően erősen visszavágják a rendőrség költségvetését, igyekeznek minimalizálni a börtönben ülők számát, büntető adókkal sújtják a gazdagokat, befagyasztják a lakbéreket, letartóztatják az izraeli miniszterelnököt, drasztikusan emelik a minimálbért és ingyenessé tesznek amúgy rengeteg pénzbe kerülő szolgáltatásokat (például a tömegközlekedést). Érthető, hogy ettől a gyönyörű komcsi programtól minden agyhalott boldog lett. 😂
Ha nem akarják a bérleti díjak emelkedését nem emelnek a jelenlegi 15 % os kiadási adón. Ezért erre nem számítok... Vagyon adó egyébként TBSZ-t is érintené mert vagyonelem. De nyilván ha már betoltad a pénzt 5 évig mentes.... aztán ha még akkor is ez az adórendszer van akkor szívsz fizetsz mint a katonatiszt.
Valahogy így, az alig létező középosztály rétege. Nagyobb halak másban mozognak, átlag meg a nagyi örókölt ingatlana- allamkötvény vonalon. Ingatlan a létező legkönnyebben megfogható. Kérdés csak a kiadott vagy az összes. Aztán majd izom áthárítja az adót a fellendülő trezor-ingatlan eladások miatti árcsökkenés és bérletidíj csokenés közepette. Hacsakúgynem.
Visszamenőleg nem változtatják, 6 év amíg megszűnik teljesen a TBSZ adómentessége, addig 100-szor megváltozik az adó rendszer. Lakás kiadásra jelenleg is van adó, ott csak az ellenőrzésen kell szigorítani.
TBSZ adóztatása egyszerűbb és nem lehet kibújni alóla. Ez tény. De várjunk még ezzel. Jelenleg csak rémhírek vannak (fidesz prop.) ezzel kapcsolatban. De vmi biztosan lesz mert pénz nincs a költségvetésben. Ugyanez a családi adókedvezmények megnyírbálása is.
Hamarabb fog megszűnni a TBSZ ed minthogy nekem a paneleket megadóztassák! Ugyanis a panel bérlbeadás egy létszükséglet kielégítése eggyes embereknek én az adót a bérlőre át tudom hárítani míg te a TBSZ re kivettett adót ha megszünik ez a nagyszerű konstrukció hova tudod próbálod majd áthárítani? Senkire sem fogod tudni ezért jobb a saját vagyonelem a lehetőséged megvan a védekezésre.!
Nézzétek csak : https://www.youtube.com/watch?v=DILRraEZqCM Könnyebben, tisztábban is beszedhető a pénz, amit a Tisza a vagyonadóból remél Zsiday azt javavasolja a Tiszának felejtse el a vagyon adót! Legyen helyette társasági adó osztalék adó ár tőke nyereség adó emelés ! Nesze neked TBSZ felsorolja a tőkés ott forgatja adó mentesen a zsozseszt! Szép új világ lesz idehaza azt hiszem!
F.I.R.E. életmód (általánosságban)