Ebben a "semmit nem érő ,xar kispapírban" jelenleg még van 35 Ft./részvény tiszta pénz. Részvényben, befektetési jegyben, állampapírban Kp-ban. Még van, de elindult a kilapátolás. Feltehetően aki vette, nem pár nap alatt szedett össze 5%-ot, hanem ugyanúgy, mint itt rengeteg kisbefektető az elmúlt évek jól megkomponált osztalék, akvizíciós, srv-s ígéreteinek fényében tett bele több kevesebb pénzt. Persze a szerencsésebbek a le-fel köröket meglovagolva akár pozitívan is kijöhettek a Vezetőség tudatos, részvényeseket félrevezető információs politikájából, de a nagyobbik hányad nézi a tetemes, egyenlőre még csak virtuális veszteségét. Mindenesetre, most van egy befektető társunk, aki immár a nevét is vállalva nyilvánosan próbál tenni valamit, valljuk be őszintén mindannyiunk érdekében, az NyRt. törvényes működtetése és a vezető manipulációinak megszüntetése érdekében. Az már látszik, hogy további MNB-s, rendőrségi, választott bírósági eljárásoknak nézünk elébe. Nem ártana a saját jól felfogott érdekünkben segíteni a folyamatot. Kecskeméten június 13-án talán okosabbak lehetünk. Hányan leszünk ott, nem tudni, de előzetes felmérésként itt a fórumon "nick" név vállalása mellett, aki egy kicsit is magáénak érzi a részvényeit (nem akarja elajándékozni) jelezze, hogy megtiszteli-e jelenlétével Dr. Morvai Urat és képviselő ügyvédjét. Ilyen válaszokra gondoltam: - Igen ott leszek személyesen. - Nem, nem érdekel, csak a sült gesztenyét szeretem, semmi kaparás, pucolgatás. - Sajnos nem tudok menni, de támogatom az ügyet, pl. 200 000 db részvény tulajdonosaként. Hajrá Mi !!!
Szerintem más az ok. Ugye a Tisza-ról sem gondolták, hogy megbuktatja a kormányt. Nos a tisza a korrupció és lopás felszámolását tüzte ki célul. Nyilván előbb vagy utóbb kell nekik egy tőzsdei cég belepakolni a dolgokat és felépiteni egy rendszert. Ha én Tiszás lennék, biztos nem egy üres pénz nélküli céget szemelnék ki, hanem egy olyat ahonnan a vezetőséget könnyűszerrel ki lehet rakni a sok lopás, törvénysértés miatt. Gondolj bele, 2 milliárd a cég értéke, 5,5 milliárd van benne kézpénz. A vezetőség ellen több feljelentés van mint az összes többi magyar tőzsdei céget együttvéve. Szerintem Csereklei napjai meg vannak számlálva. De ez csak az én véleményem.
Úgy nézz ki hekki! Olyat röhögök ezen. Én biztos nem mernék ebbe a trágya domba belevenni. De az igaz hogy szerintem Lőrinctől magasabb lehet az IQ ja :)
NUTEX mindenkinek