Csinálnak egy külföldi tőzsdei cég álmot majd tilitoli? Vagyon kimentés vagy kisbefektetők megmentése? Himihumikispapírok? Elqrtq? Magunknak köszönhetjük a remény butaság? Hajrá
Azért ez erős hasonlat. Ott volt egy 20 millió eurós kötvénykibocsátás, akkor került érték a cégbe, sokan nem hitték el, manopi pedig sokszor elmondta, megjött az új tulajdonos. Igaza lett. Itt egyelőre semmi nincs, szegedi emberek kavarnak, egy ügyvéd meg egy exphylaxiás kisbüfi, meg egy ismeretlen 3. személy.
Te megmondtad.... :D Ha semmi sem lenne, akkor nem kéne közgyűlés, nemde.... Az egész hajaz akkorra az időkre, amikor az Opus még csak 18-20 forint volt 2017 elején, senki sem ismerte a nevét, nemhogy vette volna.
Mondtam hogy semmi nem lesz. Ezek a kisbüfik sem különbek a vezetéstől. Ha kett volna céljuk akkor nem 30 javaslatot adnak be hanem ötöt, és konkrét javaslatokat tesznek közzé, ez így bohózat
Sajnos semmi sem valósul meg sohamár Elavult dolog tőzsdézni és reménykedni? Költekezés jobb? Armageddon? Reméljük, hogy örökké bízhatunk a vezetőségben és örökké lesz terv, AKÁR megvalósítás is
Az ugyanezt indukálta volna alatt, a cég megfelelő irányba történő elindulását értettem! Amire, a rkgy-i pontok erre vonatkozó részei,és a hétvégén kijövő részletes alapján, sztem jó esély van!!!
NUTEX mindenkinek