igen nem ott van az aranybány hanem a nutexben.amugy érdekes lesz ha megszavazzák a pontokat-olyan raly lesz hogy huhu-ha nem mindent akkor 22ft zárás az évben.elöbbinél nehogy 70ft legyen
Elég unalmas, hogy soha, semmit nem cáfolsz, nincsenek ellenérveid, csak minősítgetsz. Ezt egy politikai topicban megteheted, az a te színvonalad, de ezt a topicot hagyd a szakmának! Bár tudom, a tudomány fogalmával máshol sem tudsz mit kezdeni, ezért csapkodsz, vagdalkozol, sértegetsz.
Ha igaz a feltételezésem, akkor itt már nem CSAK az osztalékról van szó. Igen kritikus vagyok, de az, hogy CS.G. eltaktikázza magát, arra nem számítottam. Ezzel Ő sem kalkulált! Hiba volt! Két nap alatt a közkéz, akár 30%-a is megfordulhat. Így nagy baj is lehet belőle. Ami azt jelentheti, hogy még nincs vége.........
Itt van egy időpont elírásod. Nem 24.dec. 28.-ig lehet alaptőkét emelni, hiszen akkor már lassan le is maradtunk volna róla, hanem 2029.dec.28.-ig és 60 Mrd. forint értékben maximalizálva. Egy gondolkodási szünetet megér.
NUTEX mindenkinek