az nem érdekes , hogy 13:22-kor volt a hírig az utolsó kötés , a hír pedig 14:09-kor jött ki? 14:11-kor indult a borítás. Addig semmi kötés! Hmmm???....mutyi a javából.
azért aki figyelte a kereskedést a hír után, akkor az látható volt , hogy nagyobb ( relatíve) db számokkal próbálták lefelé nyomni. Volt 870-nél egy 15K-s pakk , belevettem, és egyből kiállt. Néztem , hogy utána pár ezer darabosok voltak. Sok rv.-t azért nem tudtak összeszedni, már ha ez volt a cél. Hirtelen pánik , persze ők indították el az eladásokat, és már mentek utána a többiek.
Az teljesen nyilvánvaló, hogy Jellinek mai lépése teljesen etikátlan és egyetlen célja az árfolyam letörése volt. A kérdés csak az, hogy vajon MIÉRT???
ha levinnék a közkezet 20%-ra , és még abból is 3-4% -os pakkokat birtokolnának ....az osztalék nagyon nagy része náluk landolna, sőt még az árfolyamot is felhajtaná , amin duplán jó járnának. Lásd Bif.
igen, ezt én is megerősíthetem. Erste véletlenül lefagyott... ha , ha ! Ez direkt volt. És mire láttam mi van már 80 pontot esett. Fel lehetne őket is jelenteni, mnb vizsgálatot kérni. Fújjjjj
Ami nekem sz@ros ebben az egészben, hogy mi értelme volt a pánikkeltesen kívül ennek a közleménynek. Ha le van zsírozva Törő Csabával, akkor a közgyűlésen nyomnak egy nemet az adott pontnál és ennyi. Ha nincs lezsírozva, akkor még elérte, hogy 2x annyian menjenek el a kicsik közül. Bedobni egy ilyet kereskedési időben szintén etikátlan volt. Ezt majd megírom az MNB-nek. Tehát nem értem a célját, esetleg az, hogy megismerjük a véleményét?
Ez egy fórum bárki írhat bármit. Egyszer fizetett osztalékot az appeninn ez meg tény, részvényben is lehett kérni. A cégnek van 1848 db saját részvénye ez is tény.
Appeninn Holding Nyrt.