Pali! Miért kevered a mezei papírt a certivel? Almát az almával hasonlíts kérlek. Ha ricsi certi helyett pl. 4IG papírt írtál volna vs App, akkor helytállóbb lenne a megállapításod, DE azoknak, akik nem certiznek, a megállapításod nem releváns, sőt belekötős jellegű, így ne csodálkozz, hogy kapod az ívet.
Pali jó, hogy itt vagy, örömmel olvasom a hozzászólásaidat, csak egy kicsit zavaros a sztorid. Kérlek magyarázd el, hogy mindenki megértse, te mit vársz App-tól a következő három hónapban, érdemes -e most venni, vagy sem. A bizonytalankodók miatt kérdezem, mert én biztos vagyok a dolgomban. Nem bántás miatt kérdezem, tényleg érdekel a véleményed.:)
én nem akarok többnek látszani annál ami vagyok,így tőlem ne várd,hogy majd jól bemondom a tutit,főleg utólag:)) azért nem tudsz idézni mert én nem beszélek egyik nap így a másik nap úgy,hogy közben nem változott semmi. nem kell keresni és nem i s a tévedésen lenne a probléma ha beismernéd amikor megtörtént.
Majd mostantól várom a te meglátásaidat is .a BÉTen bármiről . azt megnézzük ki röhög .. Egy Appenonnbe bohóckodás egy dolog.. Miért van az hogy nem én idézgetem a Te hsz-eid?? Görcsösen keresetek hátha az ember néha téved .. de jöhetsz gáz olaj dax stb faszom bánja 😂 Mindig jó tanulni
Azért a makogásaimról annyit ,sokan kerestek már velük… Persze hogy betámadtak egyből 5 én - mivel ha én írok valahova arra azért odafigyelnek jó páran .
Nem zavaros . Nem biztos hogy az egyik szar után egy másik szarba kell beleragadni.. Tudod én azt is nézem egységnyi tőkével honnan bírok ugyanannyi idő alatt több hasznot kiszedni.,
"Nekem nincs energiák mindenre figyelni ott az OTP MOL telekom commerz
ezüst gáz Lufthansa közben szemem az appon a megakrán opus stb ." 720nál miért figyelted?
szerintem te meg az össze vissza hsz-eid ami véleményes. hogy lehet egy tőkeáttételes valamit összehasonlítani a sima papírral? egyébként van tl38asból:)
600 óta ezt mondod,de csak olyankor jössz okoskodni amikor épp esett pár ft-ot, 750-760nál lapítottál. persze ha holnap 1000 lenne akkor azzal jönnél,hogy volt neked is vagy épp ugrás előtt száltál be,ismerünk jól,lehet látni,hogy a többi topikban is,hogy osztod az észt. mindenki hülye,de minimum bohóc
Appeninn Holding Nyrt.