Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Wings
Wings csütörtök, 22:41
Előzmény: #31033  Toka
Szájkarate van-4 év mulva -visszanézzük kik ülnek.Amugy 1-5 éves börtön csak azért mert orbán fenyegetőzött ,de nem indult eljárás sem ügyészek -sem magyar feljelentése -sem avh feljelentése sincs -stb miért is nem? szerintem azért mert nem is akarják- ezért -nincs rendszerváltás ,de még kormányváltás sem.és ez nem jó a jövőre nézve ,nagyon nem jo.
Toka csütörtök, 21:36
Vezet a Fradi a Celtic ellen....nem mertem rárakni a szelvényre....ha a Plzen kikap holnap ingyen horpintek.
Zno csütörtök, 20:59
Előzmény: #31029  Toka
Na ez a normális szemlélet. Elég álszent dolog úgy adót emelni, hogy azt mondom az ő érdekükben teszem, miközben tudom a szerencsétlen úgysem tud szabadulni tőle majd lemond helyette valamiről tehát nyomorítom vele. Ráadásul ezzel egyidőben megtámogatom a dízeleseket akik szennyennyezik a környezetet. Ennyi erővel lehetne mondani járjanak tömegközlekedéssel mert annak a belélegzése is tüdőrákot okoz. Lehetne ezt még tovább fejtegetni mert ez a fajta inkorrekt gondolkodás megy a másban is csak nem akarok könyvet írni. Pl rohadjanak meg a 4IG-esek de arról ne beszéljünk mikor én kerestem rajta. Ez most konkrétan nagyon sok mindenkire vonatkozik a fő szivatót is beleértve.
Toka csütörtök, 20:48
Kedvencem Hallerné Aniko...ismerkedjünk meg a hölgy mai gondolataival, érdemes elolvasni, igen figyelemreméltó!
"Őrölnek az igazságszolgáltatás malmai.
A malom megállíthatatlanul őröl - és a mai nap történt letartóztatások is jól mutatják, hogy nincs, aki felül állhatna a törvényeknek.
Ahhoz azonban, hogy ez a malom tartósan és megbízhatóan őröljön, gondoskodni kell arról is, hogy legyen, ami hajtja. Ma a kormány pontosan erről döntött: bevezetik a politikusok vagyonosodási vizsgálatát, a törvényjavaslatot pedig nemsokára tárgyalhatja is az Országgyűlés.
A vizsgálat mindenkire kiterjed: jelenlegi és korábbi országgyűlési képviselőkre, miniszterelnökre, miniszterekre, államtitkárokra és kormánybiztosokra egyaránt - azokra is, akiknek az elmúlt öt évben szűnt meg a megbízatása.
A NAV akár húsz évre visszamenőleg vizsgálhatja a vagyongyarapodást, kiterjedően a hozzátartozókra is, és havonta nyilvánosságra hozza majd az ellenőrzések számát. Ha valakinél jogerősen legalább 5 millió forint adóhiányt állapítanak meg, a neve is felkerül a NAV listájára.
Ahogy a miniszterelnök is fogalmazott: a cél nem a bosszú, hanem egy olyan Magyarország, ahol a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak."
Toka csütörtök, 20:46
Toka csütörtök, 20:39
Előzmény: #31023  Zno
Hat ennek a cigiáremelésnek nagyon nem örülök, ezt megsem tudjak venni majd, van a tarsasagbsb aki azt a barna szivarkát szívja...én kék szofit...hát ez nagy emelés...várható eü hatása nem lesz szerintem, söt mivel kornyezo országokban olcsóbb igy elmarad majd adóbevétel is.Én Szloveniába jarok inkább de majd Horvatba megyek.Alkoholt se emeljék meg, bort fogyasztok, nem örülnék neki.
Toka csütörtök, 20:08
Előzmény: #31022  Wings
Hát ezzel állunk szemben, főleg víztémában nem történt semmi.Talán most lesz vmi változás e témában is.
Toka csütörtök, 19:37
Előzmény: #31021  oldrider
Hát megszoktam Oldrider Úr.Azért olvassák és ez jó.Megpróbálok szinesíteni is néha, de persze ami engem érdekel az lehet hogy mást nem annyira.Igyekszem azért.Nagyon örülök, hogy Önnek tetszik.
Toka csütörtök, 18:48
Na haza is jottem...furdok azt válaszolok Mindenkinek.
Zno csütörtök, 17:47
Előzmény: #31020  Toka
Ha az ártalmakra hivatkozva akarjuk szivatni a dohányosokat akik így is úgy is megveszik akkor az alkohol jövedéki adóját is emelni kell vele párhuzamosan mert amiatt is sokan halnak meg. Így lenne korrekt☝️
oldrider csütörtök, 17:45
Előzmény: #30998  Toka
Az írígy  kötsögök mínuszai  jelzik, hogy mennyire jó ez a blog! Mindenről IS szól! 
Toka csütörtök, 16:54
Na kozben leertem presszózni kicsit, sokat nem maradok mert tegnap elfáradtam.
Toka csütörtök, 16:18
Toka csütörtök, 15:27
Rincewind2 csütörtök, 14:44
Előzmény: #31005  Toka
Toka csütörtök, 14:44
Előzmény: #31009  Toka
A cégcsoport indokolatlannak nevezte a cég vezérigazgatójával szemben kiszabott kényszerintézkedéstAz Indotek Group csütörtöki közleményében azt írta: „Jellinek Dániel az eljárás során mindvégig a hatóságok rendelkezésére állt, és teljes körűen együttműködött velük. A cég határozott álláspontja szerint a cégvezető nem követett el bűncselekményt. Bízik abban, hogy a folyamatban lévő vizsgálat ezt tisztázza, és a vezérigazgató ellen folyó eljárást rövidesen megszüntetik. A bíróság csütörtöki döntése nincs hatással a működésükre, a vizsgálat az Indotek egyetlen társaságát vagy vagyonelemét sem érinti”.
Toka csütörtök, 14:32
Jókat ír Colombo Úr, kezdem megkedvelni.
Toka csütörtök, 14:29
Köszönjük Miniszterelnök Úr, nagyon jó hogy a hozzátartozók vagyonvizsgálata is automatikus...itt érdemes összevetni ha cégről van szó -majd a számlázott tételeket a valódi teljesítéssel.
https://www.facebook.com/share/v/189JWHqqKn/
Toka csütörtök, 14:20
Miniszterelnök Úr:Jönnek a politikusi vagyonosodási vizsgálatok, akár húsz évre visszamenőleg.
Vége a következmények nélküli, pofátlan gazdagodások korának. A NAV megvizsgálja a kastélyokat, egyéb ingatlanokat, cégbirodalmakat, milliárdos megtakarításokat, és felkutatja az eltitkot vagyonelemeket.
Természetesen nem csak a korábbi politikusoknak, hanem a jelenlegieknek is el kell majd számolniuk a vagyonukkal. 
Vállaltuk, megcsináljuk.
Toka csütörtök, 14:17
Portfolio:Magyar Péter bejelentette, vagyonosodási vizsgálatra számíthat a politikai elit
Toka csütörtök, 14:00
Letartóztatták Jellinek Dánielt és Szivek Norbertet a Volánbusz-ügyben.
Toka csütörtök, 13:49
Szép sorban tekintség meg!...rovidek....elosszor a felsot majd az alsót!
https://www.facebook.com/share/v/19aJNX6tDr/
https://www.facebook.com/share/r/1C7b2XgpDP/

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek