Hát persze, ha nem kap pénz érte, nem fog politizálni. Csak ne bőgjön már a kamerák előtt, menjen el dolgozni! Mindene megvan, hogy egy jó kuplerájban elhelyezkedhessen. Ahhoz talán még ért is, mert máshoz nem.
Persze hogy nem járt be Gabika se.Epp ma vagy tegnap olvastam róla vmi sirankozós cikket, hogy hibát kovetett el es tobbet nem politizál....vicces.....itt meg a presszoban van aki meggondolja hogy igyon e 1 froccsot vagy ne...5.-e korul meg már fele tarsasagunk nem ér rá lejönni😒
Gondolod tot gabi bejárt titkárnősködni a havi 1,3 millió forintért? Szerintem több tízezer ilyen fiktív munkahely volt, ahol a csókosok csak a fizetésükért jártak be, főleg az önkormányzatoknál. Egyik ismerősöm egy fürdőben dolgozott, mondta volt 3 kollégája, akiket nem is ismert. Csak a pénzt utalták nekik. Az egyik valamilyen kapcsolattartó volt, de még telefonja sem volt, nem szerepelt a fürdő honlapján sem. Teljes inkognitó. :-)
Felkerült a Miniszterelnökséget vezető miniszter levele arról a parlament honlapjára, hogy rendkívüli parlamenti ülést kezdeményezett jövő hétfőre és keddre a kormány.Nincs pihi😇
Itt vannak a mai mixek.....ezt a portagéza bort inkább elrakom estére, kicsit majd elobb megyek presszózni.....megebédelek...tokfozelél fasirtal.... https://kepkuldes.com/image/th9ryhc
Tippmixet feladtam mar kora reggel, 2 db mix van ....2 kanadai....sajnos cukor 11.....dokihoz beugrottam..reggel nem voltam vmi jól....szerinte mar nem uszom meg gyogyszer nélkul....bedobtam 2 froccsot is...2. at most iszom.....boromat majd holnap hozzák 25 liter....hazaérek megiszom az uvegeset....
Miniszterelnök Úr mai üzenete: "A törvény nem önkény. A szabadság nem elnyomás. A párt nem az állam. Az igazságtétel nem diktatúra. A politika nem rablás. A haza minden magyaré. Isten hozott az új Magyarországon!"
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi