Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 09:24
Előzmény: #26539  Josefernando79
Én tényeket közlök, mindenki oda szavaz ahova akar.
Josefernando79
Josefernando79 péntek, 08:59
Előzmény: #26534  Nacky

Szerintem el kéne engedni már a másik győzködését. Én azt szoktam javasolni, hogy mindenki szavazzon arra, akinél úgy érzi, hogy ő jobban él és boldogabb, másokkal ne foglalkozzon. Nekem pl az a fontos, hogy a munkabéremen és a tőkejövedelmemen a lehető legkevesebb adóteher legyen, olyan körülmények legyenek, hogy ha akarom és teszek érte, akkor tudjak én is olyan életszínvonalon élni, mint egy német felsővezető, ki merjek menni az utcára, hagyjanak békén az LMBTQ szarságokkal. A tanár meg az orvos keressen annyit, hogy ne állandóan a flegma pofájukat lássam, ahogy volt ez többnyire a fiatalságom alatt. Ha MP vagy bárki ezt fogja ajánlani és mellette még a mostani terhek is csökkennek, akkor arra fogok szavazni. Abban nem hiszek, hogy majd jönnek az új tőketulajdonosk, legyenek azok hazaiak vagy külföldiek, akik majd a nép jólétét fogják elsődlegesen szem előtt tartani.
Toka péntek, 08:56
Országszerte borult idő lesz, számottevő mennyiségű csapadék viszont továbbra is inkább csak a nyugati térségben, elsősorban a Dunántúl területén valószínű.A reggeli, délelőtti időszakban, a nyugati határvidéken még eshet síkvidéken is havas eső, míg a Duna vonalához közeledve inkább eső a valószínűbb, majd a déli órákra a korábbi vegyes halmazállapotú területen ismét esőbe válthat a halmazállapot. A középső és keleti országrészben többségében csapadékmentesen telik a nap, a Duna környezetében lehet időszakosan, szórványosan kisebb eső.A hőmérséklet nyugaton tovább csökken. A nyugati országfélben, azon belül is a nyugati határmegyékben várható a leghidegebb, míg keleten még előreláthatólag maradnak az évszaknak megfelelő értékek.Késő délutánra, estére nyugaton is csökken a csapadékhajlam. Este, éjjel országszerte borús idő várható, de már nyugaton is csak elvétve lehet szemerkélő eső. A napközben, nyugaton még orkán erősségűnek várt szél kissé mérséklődhet, de országszerte erős marad az É-i szél.
Toka péntek, 08:31
A mai névnap: Hajnalka
Toka péntek, 07:44
Nem tudom milyen szerko mennyibe kerul...az itt keszult videokon átlag fiatalos ruhákban vannak...
Toka péntek, 07:42
Én nem tartok semilyen matekorát, én max elmagyarázom es ingyen, de ha apuka meghiv egy froccsre a presszoban, nem bánom.S igen a no felvette itt is  fiatalokat, alpári dumája van, odamegy, kerdez, kioktat, borzalmas...utánna ezeket a fiatalokat felrakja a netre.. ha mondják neki ne vegye oket, a jogaira hivatkozik hogy kozterulet meg rendezvényre jottek s felveszi oket.A szulok nem orulnek gondolom.Bizonyara egy tizenéves fiatal nem tud olyan választ adni amilyet én tudnek neki.Én a szulok nevében feljelenteném..
Nacky péntek, 07:32
Előzmény: #26531  Toka
Ha neked az a kérdés, hogy mi a baj a fideszel az  vegzálás, akkor igen: szerencsétlen fiatalokat zaklatott egy újságíró a kérdéseivel. Mivel itt ül mellettem egy 18 éves leányzó, pontosan tudom, mennyibe kerül Pesten egy műköröm, és azt is, mennyibe kerül a fodrász, meg az a szerkó, ami a szegény, zaklatott gyerekeken volt. Mivel tartasz külön matekórákat, azt is tudod, hogy egy óra min. 8000. Rohadtul szar dolguk van a Fidesz-kormány alatt.” Remélem, a szüleik majd akkor is tudják fizetni, ha 40% SZJA-t kell majd fizetniük.
Nacky péntek, 07:17
Előzmény: #26530  Toka
Nem csak mondat lesz ,hanem meglepetés video is ,két férfi a paplan alatt meg a kóla . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Toka péntek, 06:53
Előzmény: #26528  Nacky
Milyen hadjárat?Kismatolcsy pakol, Lorinc utal.....papirokat itt a borzén meg adnak....ki ad ilyen nagy tetelben.....
Toka péntek, 06:50
Előzmény: #26527  Nacky
Ez a nő fiatalokat is vegzált, szellemi fölényét szeretné hangsulyozni, de nem igen megy neki, bár saját magának tetszik.
Toka péntek, 06:47
Előzmény: #26526  Nacky
Minden nap lesz egy mondat?Lavrovval is lesz még beszélgetés...?
Nacky péntek, 06:35
Durva leleplezés:                                                                                                                                                     Magyar Pétert tényleg Zelenszkij mintájára „csinálták meg”.                                                                                 Pontról pontra, tégláról téglára – mutatjuk!                                                                                                    Kívülről diktált politikai program, alfahím-kuruckodás, valójában hajbókolás a brüsszeli urak előtt, a nemzeti nagytőke letörése a multik kedvéért – ezt tudtuk, de még a kampánytechnikát is sikerült lemásolnia a Tiszának. Zelenszkij és Magyar Péter közötti hasonlóság nem lehet a véletlen műve.
  • Hadjárat a nemzeti oligarchák ellen a multinacionális nagyvállalatok érdekében;
  • kívülről diktált politika helytartói megvalósítása;
  • pártvásárlás a semmiből;
  • demagóg, „amit szeretnél belelátni” program;
  • a sajtó leigázása és folyamatos csicskáztatása, az ellenvélemények durva elhallgattatása;
  • kontrollmánia, impulzivitás, autoriter hajlamok, főszereplő-szindróma.                                                   https://mandiner.hu/belfold/2026/03/zelenszkij-es-magyar-peter-ukrajnaban?utm_source=Newsfeed&utm_medium=referral&utm_campaign=newsfeed_group_topPV_32
Nacky péntek, 06:29
Tovább fenyeget a megvadult ellentüntető, mindenkit nyakon akar vágni                                                       Nemcsak őt, az anyját is nyakonb***om – így jelentkezett be a Gulyás Virágot Törökszentmiklóson megütő férfi a közösségi médiában. A rendezvény környékén több alkalommal is agresszív jelenetek alakultak ki: az ellentüntetők a HírTV stábját is trágár sértésekkel illették. Gulyás Virág, a Mandiner munkatársa Orbán Viktor törökszentmiklósi nagygyűlésén végezte volna a munkáját, amikor belefutott az ellentüntetőkbe. Egyikük, a nőnél jóval termetesebb férfi előbb elküldte melegebb éghajlatra, majd fizikai támadást intézett ellene. A férfi most egy videóban jelentkezett meg, és azt mondta, nemcsak Gulyás Virágot, hanem az édesanyját is nyakon csapja. A Tisza-szimpatizánsok a hirtv stábjával is agresszívak voltak . Radnai Márk tiszás alelnök drogbotrányára vonatkozó kérdésekre a támogatók trágár sértegetésekkel, cinikus elutasítással vagy a kábítószer-használat nyílt helyeslésével válaszoltak. Míg egyesek a botrányos kijelentéseket a „lopásnál is jobbnak” ítélték, mások obszcén megjegyzésekkel próbálták elnémítani az újságírókat. Az incidensek jól mutatják a rendezvényt átszövő felfokozott indulatokat, ahol a véleménynyilvánítás szabadságát több esetben is nyers erőszak és fenyegetődzés váltotta fel.
Nacky péntek, 06:21
„Vittek be »kólát« és szívtak, az biztos!” – újabb felvétel került elő Magyar Péterék drogbulijáról                  Egyre több jel utal arra, hogy Magyar Péter hazudik. Korábban Radnai Márk és Vogel Evelin egymást kölcsönösen lehallgatós beszélgetéséből derült ki, hogy a Tisza vezetői már 2024-ben tudták, hogy Vogel hangfelvételt készített az augusztusi bulit követő este, és valószínűleg valaki más pedig videót is. A fehér poros drogbuli házigazdája most telefonos videón tálalt ki a részletekről. A videóban szereplő férfi az az ember, akire azt mondta Magyar Péter, hogy nem ismeri, amikor bement a lakásba, de előrebocsátotta, hogy közös kép is van aznap estéről (még a buliból), ahol egy asztalnál ültek. A házigazda Magyar Péterről: „Vittek be kólát és szívtak, az biztos” A „kóla” a drogos szlengben kokaint jelent – amit Magyar Péter úgy fogalmazott meg, hogy „kábítószer kinézetű anyag” –, így próbálják adott esetben titkolni is, hogy milyen szerről beszélnek. A lakást Magyar Péter, Radnai Márk és Vogel Evelin rendelkezésére bocsátó férfi szerint augusztus 2-án hajnalban "többen érkeztek", és„egy vörös ukrán csaj” kivételével mindenkit néven nevezett a videóban szereplő férfi.A házigazda azt is elmondja:„ leültek, volt, ami volt, bekéredzkedtek a szobába”, majd „tányérra ráhúzták” és „vittek be kólát és szívtak, az biztos”.      https://www.origo.hu/belpol/2026/03/magyar-peter-drogbotrany-video?utm_source=Newsfeed&utm_medium=referral&utm_campaign=newsfeed_group_topPV_15
Toka csütörtök, 21:44
Toka csütörtök, 20:51
V-hid 3.3 mrd
Toka csütörtök, 20:50

Toka csütörtök, 19:54
Előzmény: #26521  Nacky
Nem gond, mindjart mentelmi joga lesz..azert a verolegény meg a megtamadta a sok...kozben Gabi meg személyi titkar lett
https://telex.hu/belfold/2026/03/26/toth-gabi-1-3-millio-forint-fidesz-frakcio-kocsis-matek-munkaltato
Nacky csütörtök, 19:11
Előzmény: #26520  Nacky
Megsem kel nézni ,egyszerűen csak írd be úgy tiszásan . AI 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek