Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
harding
harding 2026. 03. 26. 07:57
Re: patkányok a süllyedő hajóról...
https://444.hu/2026/03/26/kontenerekben-hordjak-dubajba-a-matolcsy-csalad-vagyontargyait
Nacky, a te pénzed is ott van a menekített vagyonban, és épp elszublimál...
Mississippi
Mississippi 2026. 03. 26. 07:49
Előzmény: #26473  Josefernando79
Ahogy elnézem Orbánt, tekintete alapján orosz ügynök lehet.
Egy miniszterelnöknek, ne legyen már ügynök múltja.
Toka 2026. 03. 26. 07:49
Előzmény: #26476  Josefernando79
Lehet, passz...én nem vagyok senki mellett 24 orában, még a nejem mellett sem...hát már igen a végén vagyunk ám....
Toka 2026. 03. 26. 07:44
Előzmény: #26474  Nacky
Nem...ilyenbe nem megyunk bele...itt már hatásmechanizmusokat mutatsz kozben nincs bizonyitva semmi......megjegyzem miert nem D Tomi ..vagy Jozsi bácsi zsákjában levo dolgok hatasmechanizmusat vizsgáljuk...megiscsak Eu ban kepviselik/te hazánkat....ez meg amugy is egy one man show...Neha vmit beirok ha gyorsan akarok vmi forrast találni, megjegyzem hogy fejleszteni kell nagyon, mert hibázik gyakran...a válaszait nem erdemes kezpénznek venni.
Josefernando79
Josefernando79 2026. 03. 26. 07:40
Előzmény: #26475  Toka
Az a csík szerintem fel lesz szívva. Ezt tartogatják a finish-re. 
Toka 2026. 03. 26. 07:38
Előzmény: #26473  Josefernando79
Mi jon ki...ilyen ostoba fecsegések az Evelinnel?Vagy egy szerelmi aktus a szobában?Miniszterelnokok multjaval meg ovatos lennék....
Nacky 2026. 03. 26. 07:31
Előzmény: #26470  Toka
Sokszor leírod, hogy már milyen idős vagy, és nehéz lépést tartanod a fiatalokkal, de én úgy tudom, hogy nemcsak tudod, hanem mered is használni az AI-t. Ez a folyamat körülbelül 30 másodpercet vett igénybe:                                                                                                                                                                             1. Amfetamin („Speed”)
Ez a legelterjedtebb szer, ha valaki extrém hosszú ideig akar éber és motivált maradni.
  • Hatásmechanizmus: Drasztikusan megemeli a dopamin és a noradrenalin szintjét az idegrendszerben.
  • Amiért „működik” az előadások alatt: Teljesen kiiktatja a fáradtságérzetet és az éhséget. A használó úgy érzi, végtelen energiája van, beszédesebbé és magabiztosabbá válik (logorrhea), valamint képes órákon át egyetlen feladatra fókuszálni.
  • Ára: A hatás elmúltával jelentkezik az úgynevezett „crash” (összeomlás): extrém kimerültség, ingerlékenység és depresszió. Hosszú távú használata paranoiához és súlyos szívkárosodáshoz vezethet.
2. Kokain
Gyakran társítják a „high-performer” üzleti világhoz vagy a pörgős előadói stílushoz.
  • Hatásmechanizmus: Megakadályozza a dopamin visszavételét az agyban, így az felhalmozódik a szinapszisokban.
  • Amiért „működik”: Rövid távú, de intenzív eufóriát és mindenhatóság-érzést ad. Az egyén úgy érzi, ő a legokosabb a teremben, és szellemileg sziporkázik.
  • Ára: Hatása nagyon rövid (20–40 perc), ezért folyamatos utánpótlást igényel (re-dosing). Ez egy előadássorozat alatt kiszámíthatatlan viselkedést és feszültséget okozhat. Rendkívül erős függőséget alakít ki.
3. Metamfetamin (Kristály)
Az amfetamin sokkal erősebb és pusztítóbb változata.
  • Hatásmechanizmus: Hasonló az amfetaminhoz, de sokkal tartósabb és drasztikusabb idegrendszeri változásokat idéz elő.
  • Amiért „működik”: Akár 12–24 órás hiperaktivitást és éberséget biztosít. Olyan dopaminlöketet ad, amilyenhez foghatót a szervezet természetes úton soha nem képes átélni.
  • Ára: Gyors fizikai és mentális leépülés, a kognitív funkciók maradandó romlása és súlyos pszichózis lehet a következménye.
4. MDMA (Extasy) – alacsony dózisban
Bár alapvetően bulidrog, alacsony dózisban egyesek „kapcsolatteremtő” szerként tekintenek rá.
  • Hatásmechanizmus: Elsősorban a szerotonin szintjét emeli meg jelentősen.
  • Amiért „működik”: Fokozott empátiát és közvetlenséget vált ki. Az előadó úgy érezheti, hogy tökéletesen „kapcsolódik” a közönséghez, és rezonál az igényeikre.
  • Ára: Fennáll a szerotonin-szindróma veszélye, valamint memóriazavarok és a szervezet hőszabályozásának összeomlása jelentkezhet.
Josefernando79
Josefernando79 2026. 03. 26. 07:13
Előzmény: #26470  Toka
Toka Úr, lehet, hogy valami sportolói múltja, de szerintem csak gyúrni jár. Azoktól nemegytől hallottam, hogy bulikban megy a bélyeg meg a kokó. Ezek nem trainspottingos függők, csak amikor más havonta-kéthavonta egyszer gatyarészegre issza magát, ezeknél a cucc kerül elő. RM tekintete alapján amúgy szerintem is cuccol időnként, de a következő két hétben ezekről is ki fog jönni valami. Nem volt véletlen ez a vasárnapi mókás drogteszt. Hozzáteszem, hogy azért egy miniszterelnöknek ne legyen drogos múltja, de ennek ellenére másnak nem ártott vele (ha tényleg drogozott korábban).
Toka 2026. 03. 26. 07:07

Na ezt is elvitte a Lőrinc, mondjuk sok Lorinc hotelban is jártam es nem volt azzal sem semmi gond.Ezt kaptam az Accent-től ma.Kedvesek voltak, jól ereztem magam, szukmarku sem voltam a borravalóval.

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt időszakban a 
Gotthard Therme Hotel & Conference vendégeként minket választott pihenése helyszínéül. 

Tájékoztatjuk, hogy 2026. április 1-től a szálloda üzemeltetését már nem az Accent Hotels látja el. 
Az elmúlt 10 évben nemcsak egy szállodát működtettünk – hanem közösen élményeket, értékeket és emlékezetes pillanatokat teremtettünk.
Toka 2026. 03. 26. 07:02
Előzmény: #26468  Nacky
Tönkretették a munkájukat?..mármint milyen munkát?...mi volt a célja ennek a munkának?A képernyofotokon megjelent szovegek amiket mutattak teljesen más célt korvonalaznak mint amit itt leirnak.(nem hinném hogy ott komplett idioták dolgoznak)
Toka 2026. 03. 26. 06:56
Előzmény: #26465  Nacky
Mennyi marhaságot olvasol....pont ugy néz ki a RM hogy tonnaszámra szivja fel a k...t?...imkább vmi sportolonak tűnik, nem portolónak...a MP meg ha csinálná nem tudna elmenni 4 helyre egy nap azt tartani 2 orás dumákat.....ostobaság ez...egy haver mikor megjon a presszoba azt a neje kerdi hol van.....orditja hogy hawai, dizsi , nők, pia van....azt csak a pia van.Olvass más lapokat is, azt nem ertem hogy vagy képes elolvasni ezeket mind?mindegyikben ugyanaz van.
Nacky 2026. 03. 26. 06:32
Kiderült, hogy ki lehet az egyik ukrán kémbotrányba keveredett tiszás informatikus                                        Újabb részletek derültek ki a tiszás ügynökbotrányról. Az Index információi szerint sikerült beazonosítani az egyik érintett informatikust, aki a Nemzetbiztonsági Bizottság által ismertetett, ukrán hátterű ügy egyik kulcsszereplője. A lap szerint a férfi kapcsolatban állt a Tisza párttal, és már jóval korábban is a titkosszolgálati szervezetek látókörében volt. .Az Index még egy 2025 novemberében a Tisza hivatalos Facebook-oldalán közzétett fotón is megtalálta „Buddhát”, amint a párt irodájában egy tiszás pulcsiban éppen Magyar Péterék jelöltválasztásán dolgozik.A most beazonosított tiszás informatikus lehet az ukrán hátterű kémügy egyik főszereplője Az Index azt írja, hogy a tiszás forrásai segítségével sikerült beazonosítania a két férfi egyikét, a Direkt36 cikkében csak „Buddhaként” emlegetett a Nemzetbiztonsági Bizottság dokumentumában pedig MT monogrammal jelölt Maróti Tamást.  A férfiről több, a Tisza Pártban dolgozó forrás is megerősítette a lapnak, hogy valóban Magyar Péteréknek dolgozik informatikusként, és a Buddha név is hozzá köthető.                                https://www.origo.hu/belpol/2026/03/ukran-kembotrany-tiszas-informatikus?utm_source=Newsfeed&utm_medium=referral&utm_campaign=newsfeed_group_topPV_15
Nacky 2026. 03. 26. 06:25
Magyarországon senki nem merte ezt bevállalni neki, egyedül Bécsben tudták megjátszani a »baráti« hajszál- és vizelettesztet, hogy aztán tessék-lássék módon megint hülyíthesse az embereket, ahelyett, hogy egyszer az életben férfiként viselkedne, ha már »The Man«-nek hívatja magát, és vállalná a felelősséget.                                                                                                                                                                    https://magyarnemzet.hu/belfold/2026/03/magyar-peter-elismerte-igaz-radnai-vogel-hangfelvetel-drog?utm_source=origo.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_group_topPV_04  ;
Toka 2026. 03. 25. 22:41
Előzmény: #26462  raus
Hát Raus Ur eddig 3 bol 2 megvan...de még 2 hátravan...
raus 2026. 03. 25. 21:22
Előzmény: #26462  raus
Kérnek = kedvem
Csak az OTP a legény újra 
raus 2026. 03. 25. 21:21
Toka ur 
Kutya világ van a bet n kérnek is elment tippmix sincs 
Önnek hajrá ☘️🍀
Azon jár az agyam hogy mindent beletenni a SpaceX be hatja Tesla sztori Jöhet ki 
Toka 2026. 03. 25. 20:47
 Na kwvertem egy kis borikát most meglesem Nacky filmjének 2 évadát.Mindenkinek ajánlom.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek