„Bejelentés: döntöttem! Visszalépek” – írta pénteken Facebook-oldalán Földi István, aki a Jobbik jelöltje Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. számú egyéni választókerületében.
Amugy egy regi zongorat becsultem fel...kapok erte 20 liter bort...ezert mar megerte eljonnom.....de a becsertekem duplaja igy ha a kozelében segitek eladni a bor is duplazodik, meg még vmi meglepetest is kapok.....már hétvégén eladom..de lehet ma..akcioba lépek. ..
No..mar vegeztem is...Talaltam itt a Zegi palyaudvaron egy kis presszot..kóla szigoruan az az antibio miatt...1 kola+kave 900 ft...borravaloval 1000.Ajanlom mindenkinek aki erre jar. https://kepkuldes.com/image/tewooAu
Toka uram ezt benéztem azt hittem visszajön a KEG jó lett volna sokunknak lett a ködbe a pénze 😢 Most élőztem Roma vs Bologna 3,5 g OV Strasbourg gól Sahtar megy tovább Alianza vs Jaguares 2 félidő 1,5 gól OV
Fedezd fel a tőzsde világát egy aktív és támogató közösségben!
A Toka Clubb egy modern tőzsdei fórum, ahol kezdők és tapasztalt befektetők egyaránt megoszthatják ötleteiket, stratégiáikat és tapasztalataikat. Legyen szó részvényekről vagy hosszú távú befektetésekről, itt mindig találsz hasznos információkat és friss piaci nézőpontokat.
Csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol a tanulás és a fejlődés áll a középpontban. Kérdezz, elemezz, vitázz, és hozd meg jobb döntéseidet mások tapasztalataira építve.
Toka Clubb!---ahol a befektetés közösségi élménnyé válik.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi