Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz 2026. 03. 17. 07:40
Előzmény: #26218  Toka
Kávé abszolut izlés dolga. 
Én őrölt Wiener Extrát szoktam venni régebben. Hosszú ideje viszont már csak kapszulás kávékat iszom, amivel teljesen elégedett vagyok. Kipróbált, jó minőségeim vannak. 
Gyors és tiszta elkészítés és egyenletes minőség az egyetlen ámde lényeges előnye.
Toka 2026. 03. 17. 06:37
Előzmény: #26215  Nacky
Majd kiprobalom, eddig nem is hallottam róla, ok az én koromban karaván és omnia-ezek voltak régen...de haladok a korral, probálkozok.
Nacky 2026. 03. 17. 06:11
A túró a magyar gasztronómia egyik alapvető, évezredes múltra visszatekintő alapétele. Régóta tudjuk, hogy a túró rendkívül egészséges, és nem utolsó sorban finom is. A protein nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, az állati eredetű termékek pedig továbbra is a makrotápanyagok legnépszerűbb forrásai. A magyar táplálkozási szakértők ajánlása alapján naponta legalább fél liter tejre, vagy ennek megfelelő tejtermék fogyasztására lenne szükségünk az egészségünk fenntartása és a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében. A túró bele is illik ebbe a kritériumba, hiszen rengeteg hasznos hozadéka van annak, ha minden nap fogyasztunk belőle. Mi történne a testünkkel, ha minden nap fogyasztanánk? Rendszeres fogyasztása:
  • biztosítaná a napi proteinbevitelünket,
  • megerősítené a csontjainkat és a fogainkat,
  • segítene az izomépítésben,
  • serkentené az anyagcserénket,
  • és még a fogyókúránkban is társunk lenne.
A túró sokféle módon fogyasztható, sósan és édesen is rendkívül finom. Készíthető belőle körözött, túrókrém gyümölccsel, túrógombóc, túrós tészta vagy akár turmixokhoz és süteményekhez is adható, rengeteg recept kiváló alapanyaga, sokszínűen felhasználható és kombinálható.
Nacky 2026. 03. 17. 06:04
Szijjártó Péter  Brüsszelből jelentkezett be, ahol éppen a külügyminiszteri tanácsülés zajlik. Szijjártó Péter arról tájékoztatott, hogy  véget ért az első napirendi pont Ukrajnáról. A német külügyminiszter nyíltan, abszolút mindenfajta szégyenérzet nélkül fenyegette meg Magyarországot arra az esetre, hogyha nem adjuk fel a nemzeti érdekeink védelmét Ukrajnával szemben. Azt várta el gyakorlatilag, hogy viseljük el, hogy az ukránok elzárják az olajcsapot, viseljük el az olajblokádot , azonnal adjuk oda az összes létező pénzt Ukrajnának, azonnal fogadjuk el a szankciókat, mert ha nem, annak nagyon súlyos következményei lesznek – tájékoztatott Szijjártó Péter.
Nacky 2026. 03. 17. 05:49
Előzmény: #26195  Toka
Kerestem egy régi cikket, de nem találom, ami arról szólt, miket találtak az őrölt kávékban. Azt hiszem, kb. 20 fajtát vizsgáltak különböző árkategóriákban. Gyakorlatilag mindegyikben találtak szennyeződést: volt bennük papír, műanyag, fa, mészkő. A Kimbo talán a középkategória legalja, egyáltalán nem luxus. Én mielőtt a darálóba teszem, kiöntöm és átnézem, nehogy legyen benne valami, meg kiválogatom a nem sikerült, pörkölt szemeket . Ha már mi találtuk fel a presszógépet, illik valami jobbat inni. 😁😁😁😁
Nacky 2026. 03. 17. 05:26
Bart De Wever belga miniszterelnök az EU és Oroszország közötti kapcsolatok normalizálását sürgette az olcsó energiához való hozzáférés érdekében. Ezzel szembement az unió eddigi, Ukrajna maximális támogatására épülő stratégiájával. Kijelentése éles vitát váltott ki, többek között a saját kormányán belül is . De Wever hozzátette, hogy az európai vezetők zárt ajtók mögött egyetértenek vele, de senki sem meri ezt nyilvánosan kimondani. A belga kormányfő szerint a jelenlegi megközelítés nem tartható fenn az Egyesült Államok teljes támogatása nélkül. Ez a stratégia Kijev fegyveres támogatásán és Moszkva gazdaságának aláásásán alapul. „Mivel nem tudunk nyomást gyakorolni Putyinra az Ukrajnának küldött fegyverekkel, és az amerikai támogatás nélkül nem tudjuk megfojtani a gazdaságát, egyetlen módszer marad: megállapodást kötni .
Toka 2026. 03. 16. 22:04
Előzmény: #26208  Nacky
Na akkor ez nekem valo lesz.Koszonom Nacky.Holnap megkezdem.
Toka 2026. 03. 16. 21:22
Előzmény: #26210  raus
Tej nem jo a szervezetnek.Nekem meg amugy is el kell kulonitenem.Tele van minden mikromuanyaggal.
raus 2026. 03. 16. 21:15
Előzmény: #26185  Toka
Hajrá Toka uram!
Cappucino latte Johet habár semmiféle tej nem való a mai világban az emberi szervezetbe pl gyulladás erősítő!
Kapszulás soha mert sok műanyag vegyi dolog fő bele ahogy atnyomja!
Nacky 2026. 03. 16. 21:00
Előzmény: #26206  Toka
Azért szerintem a kettő között óriási különbség van: az között, hogy valaki tönkreteszi a saját egészségét, vagy az között, hogy legálissá teszi másoknak, hogy tönkretegyék a saját és mások életét.
Nacky 2026. 03. 16. 20:51
A Fehér Lótusz ,zseniális krimi 3 évad minden évad másik szállodában játszódik . Minden évad elején tudod, hogy valaki meg fog halni, de a sorozat végéig tippelgetsz, hogy ki az áldozat és ki a gyilkos. Közben pedig nézheted a gyönyörű tájakat és a leggonoszabb emberi játszmákat.                                         A Látható sötétség (eredeti címén: Szadź / angolul: Angel of Death).Ez egy kőkemény lengyel pszicho thriller 4 évad
Toka 2026. 03. 16. 20:36
Előzmény: #26203  Nacky
Ok akkor megnyugodtam....csak véletlenül kerulhetett oda.Majd atoperálnak, ne izgulj es tudsz majd.Ezen nem kell fennakadni, ez mar nem egy nagy dolog ám.
Nacky 2026. 03. 16. 20:35
Előzmény: #26204  Nacky
Nacky 2026. 03. 16. 20:35
Előzmény: #26202  Toka
A történet az 1920-as évek Atlantic Cityjében játszódik, a szesztilalom idején. A főszereplő Enoch „Nucky” Thompson (Steve Buscemi), aki politikus és gengszter egy személyben, és a város korlátlan ura. A sorozat bemutatja olyan hírhedt bűnözők felemelkedését is, mint Al Capone vagy Lucky Luciano
Nacky 2026. 03. 16. 20:30
Előzmény: #26198  Toka
Extazi maradványokat találtak nála ,de nemtudták a fogyasztást rá bizonytani , és az apa férfi, az anya meg nő , amig nem tudok szülni én is  ezt valóm 😁
Toka 2026. 03. 16. 20:28
Előzmény: #26201  Toka
Vmi jo krimit vagy ilyen tortenelmi sorozat nincs?
Toka 2026. 03. 16. 20:28
Előzmény: #26200  Nacky
Igen...a roma 1-2ot most fejeztem be.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek