Ma a leontottek jo mélyen...de tobbet nem veszek...4 vetelem van opuszumbol....de azert nem veszek mert singlemarket fifo val nem tudok eladni csomagot..a legdragabbal kezdene mert azt vettem elosszor.Ez meg nem az a papir amibe beleulok hosszura.
Az opus ra, vagyok nagyon kíváncsi! Esik meg esik kitömnek mindenkit aki bátor...na ezért lett levédetve!:) Majd ha megint lesz 150 ott beleveszek. De ahhoz nekem is kell BÁTORÍTÓ!
Most nézem Toka Úr! Ma 19 % kal ócsították! Aki belevesz majd kifizetik a pénziből!:) Vettem anno btelt! A pénz elment egy hétig nem láttam a számlámon a papírt! Bukta volt aztán mert el se bírtam addig adni amíg nem jött meg a részvény!
Kína bejelentette, hogy Liaoning tartományban fedezték fel az ország történetének legnagyobb aranylelőhelyét 1949 óta: a Dadonggou-készlet mintegy 1 444 tonna nemesfémet rejthet.
Én nagyon kíváncsi lennék rá, mire kell nekik annyira a pénz, hogy a tőzsdei árfolyam allatt ekkora diszkonttal árulják a családi ezüstöt. Én csak ilyesmiket bírok elképzelni, hogy vagy iszonyúan kell a pénz, vagy nagyon látszik előre hogy nemsokára iszonyúan be fog zuhanni valamiért az árfolyam. Na de én egy született pesszimista vagyok.
Hát, hetvégén bevetettük a mesterseges intelligenciat is a tippmixnél de az se volt jo, kanadain 5 bol 3 találat.Ma is van majd este berakom mert már eljottem otthonrol.
Toka ur mostanság nem volt időm A jó tipp mix tippei hogy állnak? Élmény volt nézni milyen jó megérzései vannak Epdufer nutex delta Akko egyszer csak beindulnak!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi