Engem főként az ragadott meg, hogy a plusz részvények részben arra szolgálnak, hogy a nem fenntartható operatív működést fedezzék. Mán ha jól olvastam. Ez olyasmi, amire biztos nem adok pénzt.
Nem az én jelöltjeim ezek a bohócok , ha hánysz tőlé csak bátran pörgesd tovább !! akkor egy kis propaganda : Magyarország aranytartaléka 2010 óta 3,1 tonnáról 110 tonnára nőt 😁😁😁
Nekem talány a csóka! Biztosan nagy koponya és üzletember éppen ezért nem fogok venni a papírjaiból! Azt a nagy robbanást eddig se láttam a parketten a papírjainál. Vélemény vagy tévedek?
A JBB történetében először nagyszabású Black Red Friday akciót indítunk november 17 – 30 között. Red Friday, mert mi elsősorban vörösborban vagyunk érdekeltek. Ezen időszakban a JBB Jammertal prémium sorozatának tételei 50 % kedvezménnyel lehet webshopunkban Red Friday – Jammertal Borbirtok megrendelni.Ezzel azoknak is szeretnénk segíteni, akik még nem tudták magukban eldönteni, érdemes – e egy kicsit több pénzt egy igazán jó borért kiadni.
Visszatérve az MBH-ra!!! Tehát ha jól értem a Bank "független pénzügyi tanácsadó értékelésére" hivatkozva maga deklarálja, hogy részvényeinek fair értéke meg sem közelíti a jelenlegi tőzsdei árfolyamot, de még a 3.500Ft körüli BV-t is messze alulmúlja!!!!! Csodálatos a NER világa:))))))
Nacky, klassz a fidesz-propaganda, amit tolsz. Mondjuk én hányok tőle, de biztos akad, akinek tetszik. El sem merem képzelni, mi lesz itt a fórumon április után, ha netán nyer a Tisza.
Apró céget, de nagy üzletet szerzett magának a 4iG tagvállalata, felforgathatja az egyedi mérők piacátÖnmagához képest hihetetlenül apró céget vásárolt fel annak a 4iG-csoportnak az egyik tagvállalata, amelynek a növekedésétől hónapok óta hangos a magyar tőzsde. A bevásárlás részben azzal függ össze, hogy a társasházaknak már alig van idejük teljesíteni egy kötelességüket.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi