Akko megvette a neot meg az irodaházat. Appnál még srvre se adtak 1 forintot se. Még 1 milliárd ft osztalek se volt. App jó cég lehetne csak a tulajdonosok nem megfelelok. A menedzsment nincs olyan szinten mint én meg fernando. Az otp volt egyedül normális aki kiszavazott
Hmm. Érdekes. Az akko-nál ennyit" érhet". Az appnál meg a pszihoval jössz ,meg ez a tőzsde,amikor valaki fejtegeti hogy mennyit érhet. Ez így kettős mérce nem gondolod?
360-430 ft-ot érhet az akko de most faradt vagyok a levezetéshez. Stacstac az tudja pontosan. Hulyeseget nem akarok írni. 590-600 ra becsüli stacstac annyit még nem ér, amit irtam az reális.
Akkoval a tőkeemelés a gond meg valami leértékelés volt eltuntettèk a nyereséget, a tőkeemelésig jó cég volt, 2-3 èv alatt rendbe fog jönni főleg ha nem lesz ner.
Bocs csak Karosban vagyok..nem ...van ott még benne egy nagy cég is..az ingatlan is tobb....a részvényszám is tobb a 10 milliard egy resze megkeletkeztetett egy resze d sorozat.Látom bevágták kozben, nem tudom magánszemely unta meg vagy a b+n adott egy adagot.Az eredeti forumában Dongatto Ur leirta mi hogy van kb...tán 2 napja.Kicsit fura a nagytulaj hallgatása...de biztos tudja mit csinál.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi