Na megjottunk vacsira, sikerult a labam lejárni, meg jo hogy Rumban bementunk rokonokhoz, ott kicsit betoltottem azért.jo meg a Bikal, nekem tetszett, a gyerekpancsikolo mellett van a marokkoi furdo kozvetlen, igen szép.Gyerek pancsikol, egyikotok pedig a marokkoiban uszkál.van vendeghaz, palota, kastély...mi a vendegháuban voltunk az olyan parasztis(jo ertelemben)..van benne egy kialakitott lyuk..egy kucko, benne egy nagy macival..van amelyik gyerek ott alszik🙂 https://puchner.hu/
Jó olvasni az ilyen témákat, ezt szeretem ebben a topikban.Én is mostanában nézegetem a nyaralásokat. Esetleg valami javaslatotok van, ami másfél éves gyerek mellet jó lehet? Feleségem már foglalt 1 kört a Sonnenpark-ba, arra is nagyon kíváncsiak vagyunk. Még nem voltunk.
Őszi szünetben voltam életem első all inkluzívjában. Ami azt jelenti, hogy kezdek öregedni. Az oroszok minden reggel befoglalták a napozóágyakat, tök feleslegesen, odamentünk a partra 10-kor, a személyzet már ugrott is, szereztek 3 nyugágyat oda ahova kértem. És jött a staff mindig, hogy ki mit kér, bár szerintem kispóroltak némi alkoholt a koktélokból, mert mindenki részeg lett volna már délben.
Sziasztok! Remélem mindenki jól vészelte az elmúlt napokat! Nekem sikerült kis mínusszal megúszni! Próbálom lefaragni a minuszt.....volt egy rossz otp vételem. Egy jó nyomda eladásom ma. Most kivárok péntekig, szerintem megy az adok kapok tovább! Jó kereskedést kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Remélem mindenki jól vészelte az elmúlt napokat! Nekem sikerült kis mínusszal megúszni! Próbálom lefaragni a minuszt.....volt egy rossz otp vételem. Egy jó nyomda eladásom ma. Most kivárok péntekig, szerintem megy az adok kapok tovább! Jó kereskedést kívánok mindenkinek!
Délelött megnézzuk a zsennyei tölgyet, igaz pár éve kidontotte a szél de ott van s allitolag van elő ága, már Szent Istvan korában is ott állhatott, igaz kormeghatározás nem tortént mert arra berohadt a belseje...hm...majd azért a forumot néha figyelem.Opus oszti nem tul sok lett, akko holnap jelent, ma az eus fonokok dontenek a viszontvámokról...ahogy olvastam.9 kor indulunk, kozel van, csak jol belaktam ilyenkor jo kicsit beverészni, otthon elég egy darab szalonna, tojás itt meg tul sok minden van s mindenbol eszek is...muzlit kivéve.
Horus paradisében voltunk mindig, kozel a belváros a parti setányon lehet menni egészen a romokig.Az a jo hogy ennek a horusnak van saját partszakasza s van lent egy buféje is sorrel, borral de rovidekkel is, sot nem kell felmenni kajálni a foetterembe ebedre mert igem nagy választékban etelt is készítenek.jo hely.
Nincs túl nagy választék tartalék valutából. EUR, RMB (utóbbi egy kicsit túl vörös) aztán egy polccal lejjebb jönnek a többiek, CHF, GBP és így tovább. Trumpnak inflálni kell. Lásd a 2000-es évek, ugyanez ment, dotcom lufi, aztán dollár gyengült.
Hu én már annyi kastélyt láttam, asszony szereti, én nem.Sidébe jarunk törökbe de nekem nincs nagy igényem csak vizpart legyen.Kozben meg a világ jobb lenne ha nézne egy masik tartalékvalutát mert a trump addig nem marad nyugton míg a dollart be nem szakítja.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi